Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

UEFA Youth League: Αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών το γκολ του Ολυμπιακού

Συγκινητικός ήταν ο πανηγυρισμός του Αντώνη Παπακανέλλου που σήκωσε μια φανέλα με τον αριθμό 57 που έγραφε «Δεν  Έχω Οξυγόνο» και αφιέρωσε το γκολ..

Συγκινητικός ήταν ο πανηγυρισμός του Αντώνη Παπακανέλλου που σήκωσε μια φανέλα με τον αριθμό 57 που έγραφε «Δεν  Έχω Οξυγόνο» και αφιέρωσε το γκολ του απέναντι στην Στρούμ Γκράτς, στην μνήμη των 57 θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. Ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού έβαλε την υπογραφή του στο γκολ των ερυθρολεύκων «μπέμπηδων» που σημείωσε με κεφαλιά στο 62’ λεπτό. Η Στρούμ ισοφάρισε στο 90+3΄με τον Κοϊτά, με την Κ19 του Ολυμπιακού να προκρίνεται στα πέναλτι επί της Στρουμ με 4-5.

Ο πανηγυρισμός του Παπακανέλλου συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που τον ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξίζει δε να τονιστεί πως στην έναρξη της αναμέτρησης οι παίχτες της Κ19 της αυστριακής Στρούμ είχαν γράψει σε κάποιο λάβαρο που κρατούσε ο αρχηγός του «SK Sturm Graz remembers 57» με τις υπογραφές όλων των παιχτών. Οι νεαροί του Ολυμπιακού μετά την πρόκρισή τους θα επιστρέψουν στην Αυστρία για να αντιμετωπίσουν την Σάλτσμπουργκ για τη «Φάση των 8» του UEFA Youth League

Το έγκλημα των Τεμπών έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στα ελληνικά γήπεδα με τον πανηγυρισμού του νεαρού Έλληνα παίχτη να αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα πως το αίτημα για δικαιοσύνη έχει απήχηση σε κάθε πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Η δε κίνηση των παιχτών της Κ19 της Στρουμ αποδεικνύει πως το έγκλημα των Τεμπών έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα κάτι που το απέδειξαν και οι συγκεντρώσεις ανά τον κόσμο, κυριολεκτικά, όπου υπήρχαν Έλληνες. 

Πηγή: documentonews.gr 

Σχετικά θέματα

Απόψεις