Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Σπάστε τη στοχοποίηση του «Ημεροδρόμου» από τους «μπάτσους» του facebook! – Κοινοποιήστε τα δημοσιεύματα μας

Πώς πάτε, κύριοι «μπάτσοι» του facebook; Όλα καλά; Πάντα καλά. Είχαμε γράψει στην τελευταία «επικοινωνία» μαζί σας (ΕΔΩ: Άθλιοι! Μέχρι..

Πώς πάτε, κύριοι «μπάτσοι» του facebook; Όλα καλά; Πάντα καλά.

Είχαμε γράψει στην τελευταία «επικοινωνία» μαζί σας (ΕΔΩ: Άθλιοι! Μέχρι και ο Ταρκόφσκι «ενόχλησε» τους «μπάτσους» του facebook!) ότι θα επανέλθουμε.

Εδώ είμαστε, λοιπόν, για να περιγράψουμε τις μεθόδους στοχοποίησης και τη λογοκρισία που ασκείτε στον «Ημεροδρόμο», με το ρόλο που έχετε αναλάβει («μπάτσοι» του facebook). 

Ενημερώνουμε, λοιπόν, οτι τα Ellinika Hoaxes έχουν βρει ένα νέο τρόπο για να δείξουν πως το «θεματάκι» τους με τον «Ημεροδρόμο» συνεχίζεται.

Πριν ξεκινήσουμε να σας πούμε ότι εάν αυτοί οι τύποι δεν είχαν τη δυνατότητα να «κόβουν» την επικοινωνία του «Ημεροδρόμου» με τους αναγνώστες του, στο facebook, τότε θα ήταν μόνο διασκεδαστικοί. Τώρα είναι και άθλιοι και «μπάτσοι» του facebook και διασκεδαστικοί! 

Πάμε τώρα συγκεκριμένα: 

Σε αρκετά δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» στο facebook (όπως μας έστειλαν και αναγνώστες μας αλλά παραρητηρήσαμε κι εμείς), όταν πάει κάποιος να τα κοινοποιήσει, εμφανίζετε αυτό το μήνυμα:

«Ψευδείς πληροφορίες» και «επαναναλαμβανόμενα»,ε; Αλήθεια;

Προφανώς εννοείτε, είτε τα κείμενα μας που σας αποκαλύπτουν, είτε τα κείμενα μας που δεν σας αρέσουν από πολιτική, ιδεολογική και και κοινωνική σκοπιά;  Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα σας και το έχουμε εξηγήσει ξανά και ξανά. Ενδεικτικά:

— Ellinika Hoaxes – Και τώρα ας γελάσουμε με τους «μπάτσους» του facebook

— Ο «αλγόριθμος» ζητά… συγγνώμη, οι «μπάτσοι» του facebook ποτέ!

Αυτή η «ενημέρωση» (νομίζετε ότι) δυσφημεί τον «Ημεροδρόμο». Δεν έχετε καταλάβει πως όλοι αντιλαμβάνονται ποιοι («μπάτσοι» του facebook) είναι υπεύθυνοι για αυτό το «ταμπελάκι». 

Εμείς αυτό που έχουμε να προτείνουμε στους αναγνώστες μας που χρησιμοποιούν το facebook (για τη συγκεκριμένη μέθοδο στοχοποίησης και λογοκρισίας) είναι το εξής: 

Τα δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» που «εξαφανίζονται» 

Πάμε παρακάτω.

Το δημοσίευμα μας για τον Ταρκόφσκι δεν είναι το μόνο το οποίο «ενόχλησε» τον «αλγόριθμο» του του facebook, με το «σπρώξιμο» προφανώς των αρμόδιων «ελεγκτών» του (των «μπάτσων» του facebook, ντε). 

Ακολουθούν ορισμένα (ενδεικτικά) παραδείγματα δημοσιευμάτων μας τα οποία χαρακτηρίστηκαν «βίαια» (όπως έγινε και με το δημοσίευμα για τον Ταρκόφσκι)!

Πριν σας τα παρουσιάσουμε, να εξηγήσουμε πάλι ότι το facebook δίνει τη δυνατότητα αμφισβήτησης της απόφασης του να κατεβάσει στη «ροή» του δημοσιεύματα που θεωρεί «βίαια», «σκληρά» ή ό,τι άλλο. Εμείς κάθε φορά το πατάμε αυτό το κουμπάκι και συνήθως μας έρχεται και μία «συγγνώμη» με την ενημέρωση ότι το facebook τα επαναφέρει στη «ροή» του κανονικά. Μέχρι, τότε, βέβαια, τα θέματα είναι (πρακτικά) «εξαφανισμένα». Να σημειώσουμε επίσης ότι η «συγγνώμη» έρχεται μετά από ώρες ή και μέρες (για τον Ταρκόφσκι η «συγγώμη» ήρθε μια εβδομάδα μετά!). Ποιο είναι το αποτέλεσμα;  «Απλά», αποκλείεται ο αναγνώστης- χρήστης facebook να τα βρει μπροστά του!

Ιδού (όπως θα δείτε η γκάμα στη λογοκρισία δεν κάνει… διακρίσεις:Ταρκόφσκι, Τέμπη, Γάζα, απεργίες, ελληνοτουρκικά κ.α) ορισμένα (ενδεικτικά) παραδείγματα από τα (πρακτικά) «εξαφανισμένα» θέματα του «Ημεροδρόμου»:  

 

Αφιερωμένο

Δεν θα ξεχάσουμε να επαναφέρουμε και το «κλασικό», πια, κείμενο του «Ημεροδρόμου με τίτλο Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook! (των Νίκου Μπογιόπουλου και Γεράσιμου Χολέβα) για τους «ελεγκτές», τους γνωστούς και ως «μπάτσους» του facebook. 

Θαυμάστε «δείγματα γραφής της “αλήθειας”, όπως την υπηρετεί η εταιρεία που έχει αναλάβει ρόλο ελεγκτή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Facebook.

1. Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ και  δείτε τα σχόλια. Απολαύστε το «αστικό δημοκρατικό τόξο» να αναμηρυκάζει τις ναζιστικές «αλήθειες» εκπροσωπούμενο από τους κυρίους Ellinika Hoaxes (Αλικάκος – Δανιηλίδης) και θαυμάστε τον (νεο)φιλελευθερισμό να δρα, επί τω φεισμπουκικό έργω, ως τροφός του χρυσαυγιτισμού.        

2. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια. Η ατελείωτη προσήλωση, από τους κυρίους Ellinika Hoaxes, στην υπεράσπιση των πάντα καλών αφεντικών, που αποκλείεται να φταίνε για οτιδήποτε συμβαίνει στις μεγαλοεπιχειρήσεις τους, δεν απορρέει από το γεγονός ότι είναι τσιράκια των αφεντικών, αλλά υπέρμαχοι της… αλήθειας. Ποιας αλήθειας; Εκείνης που λέει ότι τα περί «μεγάλου κεφαλαίου» και «ανάλγητων» καπιταλιστών είναι ένα κομμουνιστικό «αφήγημα»… 

3. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε πώς οι «υπερασπιστές της αλήθειας» συγχρονίστηκαν με τον χρυσαυγίτη Λαγό και τον γνωστό δημοκράτη αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Γεωργιάδη, και πώς συμμετείχαν – μόλις πέρσι – στο βέβηλο «παιχνιδάκι» για το αν οι νεκροί του Πολυτεχνείου ήταν.. «μέσα ή έξω» από το Πολυτεχνείο. Παρακολουθήστε πως έδωσαν το δικό τους «παρών» – πάντα στο όνομα της «αλήθειας» – στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί με χρυσαυγίτικους όρους η Ιστορία όσον αφορά τα εγκλήματα της χούντας σε όλη την διάρκεια της επταετίας και ειδικά τις μέρες της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο. 

4. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε ένα κείμενο – πλυντήριο για τα «Λευκά Κράνη» και ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ κι ΕΔΩ για να αντιληφθείτε πως έχουν αξιοποιηθεί και προσφερθεί τα «Λευκά Κράνη» στην εξυπηρέτηση της προπαγάνδας του ιμπεριαλισμού. Ξέρουμε ότι λέξεις όπως «ιμπεριαλισμός» δεν αρέσουν στους κυρίους Ellinika Hoaxes. Τι να κάνουμε; Θα το ξεπεράσουν. 

5. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία της… διασκέδασης. Όταν τα τσακάλια δεν… διασώζουν την αλήθεια, γενικώς, στον ελεύθερο χρόνο τους λένε την αλήθεια για θέματα όπως αυτά:

 

Και ΝΑΤΟμπατσοι

Μην ξεχάσουμε να θυμίσουμε ότι οι κύριοι των Ellinika Hoaxes έχουν αναβαθμιστεί από «μπάτσους» του facebook σε ΝΑΤΟμπατσους (διαβάστε ΕΔΩ). 

Διαβάστε επίσης: 

– Ο κύριος Ellinika Hoaxes ξεπλένει ακόμα και τους ναζί του Αζόφ!

– Οι ΝΑΤΟμπατσοι των Ellinika Hoaxes, μετά τους Αζόφ, τώρα ξεπλένουν και την ναζιστική “Εντελβάις” της Ουκρανίας!

Το facebook λογοκρίνει φωτό και ρεπορτάζ για τους ξεγυμνωμένους μετανάστες στον Εβρο!

Μπογιόπουλος: Η λογοκρισία του facebook και οι “χωροφύλακες” των Ellinika Hoaxes

Σχετικά θέματα

Απόψεις