Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Οι ΝΑΤΟμπατσοι των Ellinika Hoaxes

Oι κύριοι των Ellinika Hoaxes αναβαθμίστηκαν από μπάτσους σε ΝΑΤΟμπατσους του facebook - Κατέβασαν το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου με τίτλο «Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε;» που δημοσιεύεται στον «Ημεροδρόμο»

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην εγκυρότητα των κυρίων των Ellinika Hoaxes που έχουν αναλάβει ρόλο ελεγκτή στο facebook (δείτε και παρακάτω)...

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην εγκυρότητα των κυρίων των Ellinika Hoaxes που έχουν αναλάβει ρόλο ελεγκτή στο facebook (δείτε και παρακάτω). Αυτή τη φορά, όμως, πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Ο «Ημεροδρόμος» δημοσίευσε το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου με τίτλο Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε;. Οι κύριοι αυτοί, ως «προστάτες» της αλήθειας – όπως έχουν αυτοχρησθεί – μας ενημέρωσαν για τα εξής:

Πάμε λίγο τώρα να δούμε την πραγματικότητα. Το κείμενο έχει αδιάσειστα στοιχεία και πολιτικά συμπεράσματα. Οι κύριοι των ellinika hoaxes, αντίθετα, πασχίζουν μέσα από νομικισμούς να πνίξουν τις πολιτικές εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις ομολογίες του δικαστηρίου επιδιδόμενοι σε δικολαβισμούς.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά και το άρθρο που δημοσιεύεται στον «Ημεροδρόμο» (εδώ) και το δημοσίευμα αυτών των εκλεκτών κυρίων [Όχι, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν κηρύχθηκε αθώος μετά θάνατον (εδώ)] και να κρίνουν.

Επιπλέον, επειδή μέρες πριν είχε αρχίσει η ανεπιτυχής προσπάθεια αμφισβήτησης (από κάποιους κυρίους του ΧΥΖ) του δημοσιεύματος μας και των συμπερασμάτων του, οι αναγνώστες μας μπορούν να διαβάσουν τις σημειώσεις – απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου κάτω από το άρθρο:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Οι κύριοι του ΧΥΖ με εγκαλούν επί διήμερο σαν “ψευτοαριστερό” – “ψευτοιμπεριαλιστή” διότι “ψεύδομαι” όσον αφορά την αθώωση Μιλόσεβιτς, ότι αυτός δεν αθωώθηκε γιατί το δικαστήριο αφορούσε τον Κάρατζιτς και άρα εγώ στηρίζω τις εθνικιστικές σφαγές στην Βοσνία κοκ.

Πάμε, λοιπόν: 

α) Στην Γιουγκοσλαβία έγινε εμφύλιος πόλεμος. Το πως αναζωπυρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν οι εθνικισμοί από τους Δυτικούς ώστε να επέμβουν γνωστά. Γνωστές επίσης οι ευθύνες του Μιλόσεβιτς που πίστεψε ότι με συμφωνίες τύπου Ντέιτον θα ικανοποιούσε τις ορέξεις των ιμπεριαλιστών.

  β) Εδώ είναι η απόφαση του δικαστηρίου – προσιτή στον καθένα: icty.org.pdf

  γ) Ενα δικαστήριο που στήθηκε από αυτούς που διαλύσανε την Γιουγκοσλαβία, και μάλιστα 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Μιλόσεβιτς, ομολογεί ότι δεν διαθέτει στοιχεία εμπλοκής του Μιλόσεβιτς στην σφαγή στη Σρεμπρένιστα (παράγραφος 3460), ομολογεί ότι υπήρχε διάρρηξη σχέσεων Μιλόσεβιτς – Κάρατζιτς (σημείωση 11027), διαπιστώνει σε ειδικό κεφάλαιο για τον Μιλόσεβιτς (από σελίδα 1235 – 1245, παρ.3277, 3279, 3280, 3283, 3288, 3292, 3294, 3296 κλπ) “διαφωνία” Μιλόσεβιτς – Κάρατζιτς, ομολογία Κάρατζιτς ότι “τα έχουν σπάσει”, καταδίκη του Μιλόσεβιτς της εθνοκάθαρσης, “απογοήτευση” Κάρατζιτς από Μιλόσεβιτς, καταγγελία Κάρατζιτς από Μιλόσεβιτς μέσα στο ίδιο το σερβοβοσνιακό κοινοβούλιο και τα διεθνή φόρα και καταλήγει να διαπιστώνει μέχρι και την “πλήρη ρήξη” μεταξύ Μιλόσεβιτς – Κάρατζιτς (δείτε τα παρακάτω σημεία της απόφασης).

  δ) Γιατί οι κύριοι του ΧΥΖ κρύβουν αυτά τα στοιχεία της απόφασης από τους αναγνώστες τους;

 ε) Είναι φανερό ότι οι κύριοι του ΧΥΖ πασχίζουν μέσα από νομικισμούς να πνίξουν τις πολιτικές εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις ομολογίες του δικαστηρίου επιδιδόμενοι σε δικολαβισμούς του τύπου δεν μπορούσε να αθωωθεί ο Μιλόσεβιτς γιατί είχε…πεθάνει, δεν αφορούσε αυτόν το δικαστήριο αλλά τον Κάρατζιτς κι άλλα τέτοια… ευφυή. Γιατί;

 στ) Το τι είσαι σε αυτή τη ζωή προκύπτει από τις πράξεις σου. Ομολογώ ότι εγώ τόσο “κομμουνιστής” και τόσο “αντιιμπεριαλιστής” ώστε να γλείφω όπως αυτοί τις ΝΑΤΟβόμβες ούτε είμαι ούτε θα υπάρξω ποτέ.

  ζ) Μαζί με την απόφαση που παρέθεσα παραπάνω και τα παραθέματα που ακολουθούν, τους χαρίζω και μια φωτογραφία από το βομβαρδισμένο Βελιγράδι να την έχουν και να καμαρώνουν μαζί με τους φίλους τους για τον “αντιιμπεριαλισμό” τους.

 η) Τους εύχομαι την άλλη φορά να είναι καλύτερα διαβασμένοι ώστε ο επόμενος που θα συκοφαντήσουν να διαθέσει περισσότερο χρόνο για να τους ξεφτιλίσει απ’ ότι εγώ.


Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook!

Διαβάστε το δημοσίευμα του «Ημεροδρόμου» με τίτλο Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook! (των Νίκου Μπογιόπουλου και Γεράσιμου Χολέβα). Μεταξύ άλλων θα «θαυμάσετε δείγματα γραφής της «αλήθειας», όπως την υπηρετεί η εταιρεία που έχει αναλάβει ρόλο ελεγκτή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Facebook.

1. Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ και  δείτε τα σχόλια. Απολαύστε το «αστικό δημοκρατικό τόξο» να αναμηρυκάζει τις ναζιστικές «αλήθειες» εκπροσωπούμενο από τους κυρίους Ellinika Hoaxes (Αλικάκος – Δανιηλίδης) και θαυμάστε τον (νεο)φιλελευθερισμό να δρα, επί τω φεισμπουκικό έργω, ως τροφός του χρυσαυγιτισμού.        

2. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια. Η ατελείωτη προσήλωση, από τους κυρίους Ellinika Hoaxes, στην υπεράσπιση των πάντα καλών αφεντικών, που αποκλείεται να φταίνε για οτιδήποτε συμβαίνει στις μεγαλοεπιχειρήσεις τους, δεν απορρέει από το γεγονός ότι είναι τσιράκια των αφεντικών, αλλά υπέρμαχοι της… αλήθειας. Ποιας αλήθειας; Εκείνης που λέει ότι τα περί «μεγάλου κεφαλαίου» και «ανάλγητων» καπιταλιστών είναι ένα κομμουνιστικό «αφήγημα»… 

3. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε πώς οι «υπερασπιστές της αλήθειας» συγχρονίστηκαν με τον χρυσαυγίτη Λαγό και τον γνωστό δημοκράτη αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Γεωργιάδη, και πώς συμμετείχαν – μόλις πέρσι – στο βέβηλο «παιχνιδάκι» για το αν οι νεκροί του Πολυτεχνείου ήταν.. «μέσα ή έξω» από το Πολυτεχνείο. Παρακολουθήστε πως έδωσαν το δικό τους «παρών» – πάντα στο όνομα της «αλήθειας» – στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί με χρυσαυγίτικους όρους η Ιστορία όσον αφορά τα εγκλήματα της χούντας σε όλη την διάρκεια της επταετίας και ειδικά τις μέρες της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο. 

4. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε ένα κείμενο – πλυντήριο για τα «Λευκά Κράνη» και ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ για να αντιληφθείτε πως έχουν αξιοποιηθεί και προσφερθεί τα «Λευκά Κράνη» στην εξυπηρέτηση της προπαγάνδας του ιμπεριαλισμού. Ξέρουμε ότι λέξεις όπως «ιμπεριαλισμός» δεν αρέσουν στους κυρίους Ellinika Hoaxes. Τι να κάνουμε; Θα το ξεπεράσουν. 

5. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία της… διασκέδασης. Όταν τα τσακάλια δεν… διασώζουν την αλήθεια, γενικώς, στον ελεύθερο χρόνο τους λένε την αλήθεια για θέματα όπως αυτά:

Διαβάστε επίσης:  Τα ellinikahoaxes.gr παραπληροφορούν –  Οι «μπάτσοι» του facebook  υπό τον τίτλο «Η παραπληροφόρηση σχετικά με την ιντερφερόνη άλφα 2β από την Κούβα στην αντιμετώπιση της νόσου COVID-19» επιδίωξαν να ενημερώσουν για ένα σοβαρό θέμα όπως ο κορωνοϊός, για την εξάπλωση του και την αντιμετώπιση του. 

Κατόπιν όλων των παραπάνω θεωρούμε ότι οι κύριοι των Ellinika Hoaxes μπορούν να αναβαθμιστούν από μπάτσους του facebook σε ΝΑΤΟμπατσους και αμερικανοτσολιάδες. Και εις ανώτερα!

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις