Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ellinika Hoaxes – Και τώρα ας γελάσουμε με τους «μπάτσους» του facebook

Διαβάστε, απολαύστε, γελάστε και κοινοποιήστε, όσο προλαβαίνετε! (Εκεί στα Ellinika Hoaxes, όλα καλά; Πάντα καλά!)

Δημοσιεύσαμε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ένα άρθρο με τον εξής χαρακτηριστικό τίτλο: Tα δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» που «ενόχλησαν» το facebook.

Σε αυτό το κείμενο σημειώναμε μεταξύ άλλων: Δεν είναι η πρώτη φορά που το facebook (και προφανώς οι «ελεγκτές» του στην Ελλάδα, τα Ellinika Hoaxes) έχουν «ευαισθησία» με δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου». Εξηγούσαμε αναλυτικά πώς και σε ποια δημοσιεύματα μας, του τελευταίου διαστήματος, υπήρχαν «ποινές» από το facebook, το οποίο μετακινούσε προς τα κάτω τα θέματα στη ροή του. 

Επίσης, κάναμε και μια ερώτηση: Εκεί στα Ellinika Hoaxes,όλα καλά;

Ε, λοιπόν τα Ellinika Hoaxes μας… απάντησαν ότι δεν είναι όλα και τόσα καλά, «αφιερώνοντας» στον «Ημεροδρόμο» το «πόνημα» με τον εξής τίτλο: Οι Ελεγκτές Γεγονότων ΔΕΝ μπορούν να διαγράψουν περιεχόμενο και λογαριασμούς από τις πλατφόρμες της Meta (facebook).

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κείμενο τους, αναφέρουν: 

 

Για να είμαστε δίκαιοι με τους «ελεγκτές» να σημειώσουμε πως δεν υπήρχε μόνο αναφορά στον «Ημεροδρόμο» αλλά και σε χρήστες του facebook (μάλλον για… ξεκάρφωμα, χωρίς επιτυχία). Στη συνέχεια υπήρχε ένα ολόκληρο κατεβατό όπου οι «ελεγκτές» εξηγούσαν οι ίδιοι ποιος είναι ο ρόλος τους. Κατέλήγαν, μάλιστα, σε αυτό συμπέρασμα: 

Προσέξτε τώρα τι έγινε με το δημοσίευμα μας, για να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι και τι ρόλο παίζουν, τι «κατεβάζουν», τι «ανεβάζουν» και τι «μετακινούν».

Ας το πούμε κι αλλιώς: Kαι τώρα ας γελάσουμε με τους «μπάτσους» του facebook.

Το άρθρο μας με τίτλο Tα δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» που «ενόχλησαν» το facebook, αρχικά είχε την «τύχη» των προηγούμενων που «ενοχλούσαν». Ήρθε, λοιπόν, το ηλεκτρονικό «ραβασάκι» που έγραφε: «Μετακινήσαμε μια από τις δημοσιεύσεις σας πιο χαμηλά στη ροή». Ο λόγος; Ο… συνηθισμένος: Παραβιάζαμε, έγραφε, «τους όρους της κοινότητας για βίαιο και σκληρό περιεχόμενο»!

Εμείς, όπως μας έδινε τη δυνατότητα το «σύστημα» του facebook, επιλέξαμε να αμφισβητήσουμε την απόφαση, «πατώντας» τη σχετική επιλογή, ώστε να ελεγχθεί ξανά το ζήτημα. Δεν πέρασαν και πολλές ώρες και λάβαμε νέο ηλεκτρονικό «ραβασάκι» όπου ο «αλγόριθμος» του facebook παραδέχθηκε το «λάθος του». Μάλιστα, ο «αλγόριθμος» ήταν και ευγενικός και μας έγραψε και «λυπουμαστε για την αναστάτωση». Ιδού:  

Πάμε τώρα να δούμε πόσο είναι και δεν είναι «ελεγκτές» οι κύριοι στα Ellinika Hoaxes. Παρόλο που ο «αλγόριθμος» του facebook επανόρθωσε το «λάθος» του εκείνοι ανέλαβαν «δράση» (αν δεν είχαν αναλάβει και νωρίτερα). Τι έκαναν αυτοί οι «χωροφύλακες» του facebook; Μας «αφιέρωσαν» το άρθρο που αναφέραμε στην αρχή (Οι Ελεγκτές Γεγονότων ΔΕΝ μπορούν να διαγράψουν περιεχόμενο και λογαριασμούς από τις πλατφόρμες της Meta – δείτε παραπάνω) και έβαλαν τη «στάμπα τους» στο δημοσίευμα μας, κατηγορώντας μας για «ψευδείς πληροφορίες»:

Μην έχετε καμία αμφιβολία ποιοι είναι αυτοί οι «ανεξάρτητοι συνεργάτες». Μα τα Ellinika Hoaxes, φυσικά: 

 

Έτσι, για να «ανοίξει» κανείς το δημοσίευμα μας πρέπει να ενημερωθεί ότι χαρακτηρίστηκε ψευδές από τους «μπάτσους» του facebook!

Ας συνοψίσουμε: 

Γράψαμε ένα άρθρο για τα δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» που «ενόχλησαν» το facebook. Το άρθρο «ενόχλησε» και μετακινήθηκε. Στη συνέχεια έγινε παραδοχή του λάθους από το facebook και μετά εμφανίστηκαν αυτοί οι τύποι, έγραψαν ένα άλλο άρθρο, για ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα που έχουν να χαρακτηρίζουν δημοσιεύματα ως ψευδή («με ψευδείς πληροφορίες», για να το πούμε όπως το γράφουν)!

Κατόπιν όλων των παραπάνω μπορούν να απολαύσουν τον διασυρμό τους κι όλοι οι υπόλοιποι να γελάσουμε (τρανταχτά) μαζί τους. 

Αφιερωμένο

Και τώρα το εξής: Αφιερωμένο στους «ελεγκτές» το διαχρονικό (έχουμε το δικαίωμα να το χαρακηρίζουμε έτσι κι ας μας κατηγορήσουν για… έπαρση) κείμενο του «Ημεροδρόμου» με τίτλο Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook! (των Νίκου Μπογιόπουλου και Γεράσιμου Χολέβα).

Θαυμάστε «δείγματα γραφής της “αλήθειας”, όπως την υπηρετεί η εταιρεία που έχει αναλάβει ρόλο ελεγκτή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Facebook.

1. Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ και  δείτε τα σχόλια. Απολαύστε το «αστικό δημοκρατικό τόξο» να αναμηρυκάζει τις ναζιστικές «αλήθειες» εκπροσωπούμενο από τους κυρίους Ellinika Hoaxes (Αλικάκος – Δανιηλίδης) και θαυμάστε τον (νεο)φιλελευθερισμό να δρα, επί τω φεισμπουκικό έργω, ως τροφός του χρυσαυγιτισμού.        

2. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια. Η ατελείωτη προσήλωση, από τους κυρίους Ellinika Hoaxes, στην υπεράσπιση των πάντα καλών αφεντικών, που αποκλείεται να φταίνε για οτιδήποτε συμβαίνει στις μεγαλοεπιχειρήσεις τους, δεν απορρέει από το γεγονός ότι είναι τσιράκια των αφεντικών, αλλά υπέρμαχοι της… αλήθειας. Ποιας αλήθειας; Εκείνης που λέει ότι τα περί «μεγάλου κεφαλαίου» και «ανάλγητων» καπιταλιστών είναι ένα κομμουνιστικό «αφήγημα»… 

3. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε πώς οι «υπερασπιστές της αλήθειας» συγχρονίστηκαν με τον χρυσαυγίτη Λαγό και τον γνωστό δημοκράτη αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Γεωργιάδη, και πώς συμμετείχαν – μόλις πέρσι – στο βέβηλο «παιχνιδάκι» για το αν οι νεκροί του Πολυτεχνείου ήταν.. «μέσα ή έξω» από το Πολυτεχνείο. Παρακολουθήστε πως έδωσαν το δικό τους «παρών» – πάντα στο όνομα της «αλήθειας» – στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί με χρυσαυγίτικους όρους η Ιστορία όσον αφορά τα εγκλήματα της χούντας σε όλη την διάρκεια της επταετίας και ειδικά τις μέρες της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο. 

4. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε ένα κείμενο – πλυντήριο για τα «Λευκά Κράνη» και ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ κι ΕΔΩ για να αντιληφθείτε πως έχουν αξιοποιηθεί και προσφερθεί τα «Λευκά Κράνη» στην εξυπηρέτηση της προπαγάνδας του ιμπεριαλισμού. Ξέρουμε ότι λέξεις όπως «ιμπεριαλισμός» δεν αρέσουν στους κυρίους Ellinika Hoaxes. Τι να κάνουμε; Θα το ξεπεράσουν. 

5. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία της… διασκέδασης. Όταν τα τσακάλια δεν… διασώζουν την αλήθεια, γενικώς, στον ελεύθερο χρόνο τους λένε την αλήθεια για θέματα όπως αυτά:

 

Και ΝΑΤΟμπατσοι

Μην ξεχάσουμε να θυμίσουμε ότι οι κύριοι των Ellinika Hoaxes έχουν αναβαθμιστεί από «μπάτσους» του facebook σε ΝΑΤΟμπατσους (διαβάστε ΕΔΩ). 

Διαβάστε επίσης: 

Ο κύριος Ellinika Hoaxes ξεπλένει ακόμα και τους ναζί του Αζόφ!

Οι ΝΑΤΟμπατσοι των Ellinika Hoaxes, μετά τους Αζόφ, τώρα ξεπλένουν και την ναζιστική “Εντελβάις” της Ουκρανίας!

Το facebook λογοκρίνει φωτό και ρεπορτάζ για τους ξεγυμνωμένους μετανάστες στον Εβρο!

Μπογιόπουλος: Η λογοκρισία του facebook και οι “χωροφύλακες” των Ellinika Hoaxes

 

Απόψεις