Διεθνή

Από τη Χομς στο Ντονέτσκ.

Τι απέγιναν εκείνα τα «καλόπαιδα» που ματοκύλισαν τη Συρία στο όνομα της «Τζιχάντ»; Μιλάμε για τους φονιάδες του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» που δεν δίσταζαν να σκοτώνουν αμάχους, να βιντεοσκοπούν εκτελέσεις αιχμαλώτων στρατιωτών του Άσσαντ και τον αποκεφαλισμό Ορθόδοξων Χριστιανών μοναχών, προκαλώντας αποτροπιασμό όλων των πολιτισμένων κατοίκων αυτού του πλανήτη.

Όλων πλην του πρώην αιχμαλώτου των Βιετκόνγκ και υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ ΜακΚέιν, ο οποίος τους επισκέφθηκε και ευλόγησε την εγκληματική δράση τους. Πλην των ηγετών της Ε.Ε. οι οποίοι ασχολούνταν με τις κυρώσεις εναντίον της κυβέρνησης της Δαμασκού. Και όταν το ετερόκλητο εγκληματικό μπουλούκι έφτασε στα πρόθυρα της ήττας, οι μεγάλοι προστάτες τους φρόντισαν να πετύχουν μια συμφωνία για εκκένωση της πόλης Χομς. Υπό την επίβλεψη Δυτικών και Ιρανών αντιπροσώπων, οι κατσαπλιάδες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και βγήκαν ατιμώρητοι από τα σύνορα της Συρίας.

Την «ουρά» αυτής της συμφωνίας δεν την έχουμε ακόμη δει και δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει για την αλλαγή συσχετισμών ανάμεσα σε Συρία, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ρωσία, Τουρκία. Όμως έχουμε κάποια πρώτα δείγματα: Ανάμεσα στους «Τζιχαντιστές» υπήρχαν και …Ουκρανοί μισθοφόροι, κατά τεκμήριο Χριστιανοί στο θρήσκευμα – Ορθόδοξοι ή Καθολικοί – οι οποίοι απέκτησαν τη φήμη των πλέον σκληρών και αδίστακτων φονιάδων.

Τώρα μαθαίνουμε πως 300 από τους Ουκρανούς μισθοφόρους που έδρασαν στη Συρία, «μετακόμισαν» στην Ανατολική Ουκρανία και συνεχίζουν τη σφαγή εις βάρος των πληθυσμών που ψήφισαν υπέρ της αυτονομίας του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ. Την καταγγελία έκανε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας. Προέθεσε ότι μετά την επιστροφή τους από την Συρία, προσχώρησαν σε τάγματα του «Δεξιού Τομέα» τα οποία είναι ενταγμένα στον στρατό του Κιέβου.

Εικόνα από βίντεο της οργάνωσης  "Jaish al-Muhajireen wal-Ansar"  που δρα στη Συρία (κατά του Ασαντ). Στο βίντεο δύο στελέχη της οργάνωσης καλούν τους «αδελφούς» να αναλάβουν δράση στην Ουκρανία. Δεξιά στην εικόνα είναι ο Abdul Karim Krymsky, ισλαμιστής Ουκρανός (από την Κριμαία) που δρα στη Συρία.

Εικόνα από βίντεο της οργάνωσης “Jaish al-Muhajireen wal-Ansar” που δρα στη Συρία (κατά του Ασαντ). Στο βίντεο δύο στελέχη της οργάνωσης καλούν τους «αδελφούς» να αναλάβουν δράση στην Ουκρανία. Δεξιά στην εικόνα είναι ο Abdul Karim Krymsky, ισλαμιστής Ουκρανός (από την Κριμαία) που δρα στη Συρία.

Όσο κι αν ψάξει ένας λογικός άνθρωπος να βρεί τι μπορεί να συνδέει φανατικούς Ισλαμιστές με ενεργούμενα της Δύσης, Χριστιανούς με φασίστες, κοινούς εγκληματίες με τους «πεφωτισμένους» των Βρυξελλών, ένα νήμα μονο μπορεί να ανακαλύψει: Την «Τζιχάντ» του δολαρίου.

(Επισκέψεις: 32 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend