Ετοιμος να πάρει το τσεκούρι και πάλι ο Βορίδης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ Πολιτική • 19 Ιανουαρίου 2015

 Θυμήθηκε τα νιάτα του ο πρώην επενίτης (και νυν πεφωτισμένος της λαικής δεξιάς) Μάκης Βορίδης σε προεκλογική μάζωξη που οργάνωσαν οι φίλοι του κάπου στον Ασπρόπυργο και ξεφώνησε: «Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε»

 Αυτό το «ότι κι αν χρειαστεί» εμάς μας έφερε στο μυαλό τις νεανικές βόλτες με  το τσεκούρι στο χέρι που συνήθιζε να κάνει ο Βορίδης τότε που το αίμα του έβραζε.

Όπως  θα δείτε και στο video το αίμα του Βορίδη φαίνεται να βράζει και τώρα καθώς αυτός κοτζάμ υπουργός αναγκάζεται να τρέχει στους… Ασπρόσπρυγους σε συγκεντρώσει όπου παρίστανται 3 (πατρίς θρησκεία οικογένεια) και ο κούκος (ο Βορίδης) αυτοπροσώπως!

 «Η δική μας η γενιά, τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά», αναφώνησε ο γίγαντας και συμπλήρωσε «δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε». Ο Μάκης Βορίδης, μάλιστα, συνέχισε παραλληλίζοντας τον εμφύλιο με τις προσεχείς κάλπες: «Ό, τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή.Η σύγκρουση της Κυριακής είναι σύγκρουση ιδεολογική ανάμεσα στις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδοτισμό της Αριστεράς

 Καθώς μια φορά επενίτης  για πάντα επενίτης σε κάτι τέτοιους τύπους που… επιχειρηματολογούν έχοντας τσεκούρια κατά νου το μόνο που έχουμε να πούμε είναι:

ώπα ρε μεγάλε…

 

 

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

2 Σχόλια - "Ετοιμος να πάρει το τσεκούρι και πάλι ο Βορίδης"

  1. Ο/Η Activist λέει:

    Ωπα ρε γιγαντα ! Που ησουν τοσο καιρο;
    Σεε χρειαζεται η παγκοσμια πολιτικη σκηνη! Πατρις, θρησκεια, οικογενεια και τσεκουρια με Λεπεν, να μας προστατεψεις απο τον κακο Λυκο, την αριστερα!
    Φασιστας και μαλιστα καιροσκοπος. Επεν, Λαος, ΝΔ. Στον λογο του δεν υπαρχει ουτε ψηγμα δημοκρατικης αντιληψης.

  2. Ο/Η Μαρινα λέει:

    Το τραπεζομαντιλάκι καλό αλλά λειψό. Ήθελε κάνα δυο σεμεδάκια ακόμα κάτω από τα πορτρέτα του Εθνάρχη για να δέσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άποστολή άρθρου μέσο Email