Τραγική κατάληξη είχε ο τσακωμός ηλικιωμένων για μία ξαπλώστρα σε παραλία της Βουλιαγμένης την Κυριακή.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε πλαζ της Βουλιαγμένης, όταν οι δύο ηλικιωμένοι διαπληκτίστηκαν. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 76χρονος φέρεται να χτύπησε τον 82χρονο, ο οποίος στη συνέχεια κατέρρευσε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύονται, από την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν τις 10:00, στην παραλία «Ακτή Βουλιαγμένης», ένας 76χρονος είχε αρχικά έντονη λογομαχία με τον 82χρονο για μία ξαπλώστρα. Στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια.
Από το επεισόδιο φέρεται να τραυματίστηκε ο 82χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξε.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο θάνατος του 82χρονου προκλήθηκε από τραυματισμό που υπέστη κατά το επεισόδιο ή από κάποιο παθολογικό αίτιο.
Ένας 76χρονος και μια 21χρονη έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το μοιραίο περιστατικό.