Χωρίς κατηγορία

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ παράρτημα Καισαριανής

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ

      Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Ε.Α.Ε.Α–Δ.Σ.Ε. παράρτημα Καισαριανής, καλεί όλα τα παραρτήματα της Π.Ε.Α.Ε.Α–Δ.Σ.Ε. στις 9/5/2016, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, στα εγκαίνια του «Μουσείου Εαμικής Εθνικής Αντίστασης» (Μ.Ε.Ε.Α.) στην ηρωική Καισαριανή.

    Η τελετή θα γίνει στο πλαίσιο του 4ημερου εορτασμού που διοργανώνει ο Δήμος Καισαριανής για τα 72 χρόνια από την πρωτομαγιά του 1944 (επισυνάπτουμε σχετικό πρόγραμμα). Το κτήριο του Μ.Ε.Ε.Α. βρίσκεται μέσα στο «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 19.00.

  Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να προσκαλέσετε και μέλη σας επιζώντες συναγωνιστές που έλαβαν μέρος στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, για να παρίστανται στην έναρξη λειτουργίας του «Μουσείου Εαμικής Εθνικής Αντίστασης». Η δημιουργία του μουσείου αυτού μέσα στο φυσικό του χώρο, το “Θυσιαστήριο της Λευτεριάς”, ήταν αίτημα χρόνων και θεωρούμε ότι θα αποτελέσει σημείο συνάντησης των νέων γενεών με τους καθημερινούς ήρωες που έδωσαν και την ζωή τους ακόμα για μια άλλη κοινωνία με δικαιοσύνη, ελευθερία, χωρίς εκμετάλλευση.

«ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ»

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.

 SFRAGIDA PEAEA-DSE KAISARIANH

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                     ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

              6944862556                                             6036626273

(Επισκέψεις: 33 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend