Το Σχόλιο της Ημέρας

Να μείνετε στο Παρίσι!

Όλα κρίνονται στο Παρίσι! Η Εθνική Ομάδα «Διαπραγμάτευσης» (θα μπορούσε να υιοθετηθεί αυτή η ονομασία, έχει κι ωραία αρχικά: ΕΟΔ) θα είναι αύριο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Όλοι περιμένουμε κι ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα φέρει την πρόκριση στην επόμενη φάση! Η ομάδα του Γκίκα Χαρδούβελη είναι προετοιμασμένη. Είναι μια κρίσιμη «μάχη» που δίνει η Ελλάδα. Απέναντι της η  γνωστή μας τρόικα…

Η «εθνική ομοψυχία» και η αγωνία για το αποτέλεσμα των τριήμερων «διαπραγματεύσεων» στη Γαλλία είναι ένα κατασκεύασμα και μόνο. Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει τo «ραντεβού», στο Παρίσι, σαν ένα παιχνίδι πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας. Έχουν κάνει τα πάντα για αυτό. Τα παπαγαλάκια δούλεψαν σκληρά και η  πλάκα είναι πως έχουν αρχίσει και «πουλάνε» και μαγκιά οι κυβερνητικοί παράγοντες. Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει είναι ότι στο Παρίσι η κυβέρνηση θα συντρίψει την τρόικα!

Ο Χαρδούβελης και τα άλλα παιδιά θα ακούσουνε, θα πούνε και δύο κουβέντες και  θα γυρίσουν στην Ελλάδα να υλοποιήσουν τα βασικά, που ήδη ξέρουν. Το λίγο πάνω – λίγο κάτω είναι για τα μάτια του κόσμου. Στους δανειστές πάνε. Θα μπει το πρόγραμμα, θα πάρουν εντολές  και ο έλεγχος θα γίνει στο τέλος του μήνα.  Τα μέτρα είναι ήδη γνωστά και το συμπέρασμα είναι ένα: Να μείνετε στο Παρίσι!

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend