Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Οι λογοκριτές του facebook έχουν ξεφύγει!

Ο Ημεροδρόμος τιμωρείται με 90 μέρες σε πιο χαμηλή ροή! -- Ενοχλήθηκαν από το σημερινό επετειακό άρθρο – αφιέρωμα στη μάχη της Γλόγοβας και την πανωλεθρία των Γερμανών από τον ΕΛΑΣ, στις 20 Απρίλη 1944, και αποφάσισαν να το εμφανίζουν πιο «χαμηλά στη Ροή από ό,τι συνήθως» γιατί τα τεχνολογικά τους συστήματα «εντόπισαν ότι αυτή η δημοσίευση μοιάζει με τις άλλες που παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας για Βίαιο και σκληρό περιεχόμενο».

Οι λογοκριτές του facebook έχουν ξεφύγει! Αυτή τη φορά ενοχλήθηκαν:
 
α) Από το επετειακό άρθρο – αφιέρωμα του “Ημεροδρόμου” στη μάχη της Γλόγοβας και την πανωλεθρία των Γερμανών από τον ΕΛΑΣ, στις 20 Απρίλη 1944!
Οι “μπάτσοι” του facebook αποφάσισαν ότι το δημοσίευμά μας της μάχης του ΕΛΑΣ κατά των γερμανών ναζί κατακτητών προκαλεί “πόνο και ταπείνωση” (σε ποιούς; στους Ναζί;; στους χιτλερικούς;;;), το ενέταξαν στα “βίαιου περιεχομένου” (!) και τιμωρούν τον “Ημεροδρόμο” για 90 μέρες!
 
β) Από δημοσίευμα – αναγγελία εκδήλωσης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης με τίτλο «Ψέμματα ή αλήθεια; – Ετσι είν’ τα παραμύθια». Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία περιέχει: «Τρία λαϊκά παραμύθια της Κούβας και δυο στιγμιότυπα από την Επανάσταση – σαν παραμύθια! Με ζωντανή μουσική και τραγούδια!», μια αφήγηση παραμυθιών για μεγάλους και μικρούς από 6 ετών! “Τα τεχνολογικά τους συστήματα” εντόπισαν – όπως λένε – ότι κι αυτή η δημοσίευση «παρουσιάζει σκληρή βία» πράγμα που οι λογοκριτές δεν μπορούν να το επιτρέψουν… Ποιά “βία”; Τα παιδικά παραμύθια!!!;;; Η΄ μήπως η Κούβα αυτή καθ’ αυτή;
 
– Η στοχοποίηση του “Ημεροδρόμου” από αυτά τα δυσώδη θρασίμια της καθεστωτικής λογοκρισίας είναι διαρκής. Σήμερα, όμως, η αθλιότητα, το ξεγύμνωμα και η αυτογελοιοποίηση αυτών των ελεεινών μπατσων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!
 
Αναλυτικότερα: 

Οι λογοκριτές του facebook κλιμακώνουν τον πόλεμο ενάντια στον Ημεροδρόμο, στην προσπάθειά τους να φιμώσουν κάθε φωνή που δεν τους είναι αρεστή, δεν συμφωνεί με τα αφεντικά τους και τις πολιτικές που προωθούν, την ιδεολογική και κοινωνική σκοπιά τους.

Σήμερα, και μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το σημείωμα, τα  Ellinika Hoaxes, οι ΝΑΤΟμπατσοι του facebook ενοχλήθηκαν από δυο αναρτήσεις μας. Η μία ήταν το επετειακό άρθρο – αφιέρωμα στη μάχη της Γλόγοβας και την πανωλεθρία των Γερμανών από τον ΕΛΑΣ, στις 20 Απρίλη 1944 και αποφάσισαν να το εμφανίζουν πιο «χαμηλά στη Ροή από ό,τι συνήθως» γιατί τα τεχνολογικά τους συστήματα «εντόπισαν ότι αυτή η δημοσίευση μοιάζει με τις άλλες που παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας για Βίαιο και σκληρό περιεχόμενο».

Όχι, θα άφηναν τους αντάρτες της Γλόγοβας να κατατροπώνουν του Ναζί. Ηταν και ΕΛΑΣίτες…

Και μας πληροφόρησαν για άλλη μια φορά:

«Τα τεχνολογικά μας συστήματα εντόπισαν ότι αυτή η δημοσίευση μοιάζει με τις άλλες που παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας για Βίαιο και σκληρό περιεχόμενο.

Δεν επιτρέπουμε στους χρήστες του Facebook να κοινοποιούν περιεχόμενο που παρουσιάζει σκληρή βία.»

Και οι όροι τους σχετικά με τη σκληρή βία, όπως αναφέρουν:

«Οι Όροι μας σε ό,τι αφορά την σκληρή βία βασίζονται στις διαφορετικές ευαισθησίες των χρηστών.

Ορίζουμε την σκληρή βία ως περιεχόμενο το οποίο:

  • Ο εορτασμός του πόνου ή της ταπείνωσης
  • Αυτό είναι εξαιρετικά βίαιο»

Συνεπώς, τι μας λένε: Τους ενόχλησε «Ο εορτασμός του πόνου ή της ταπείνωσης» των… ΝΑΖΙ από το αντάρτικο που έστησε ο λαός μας ενάντια στους φασίστες κατακτητές και τους συνεργάτες τους στη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης! Τους ενόχλησε ο… “πόνος” του ναζισμού που του προκάλεσαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, του ΕΑΜ! Και τι κάνουν για να μην “πονάνε¨οι ναζί; Επιβάλουν ποινές στον Ημεροδρόμο γιατί θυμίζει τον πόνο που προκάλεσε ο ΕΛΑΣ στους χιτλερικούς! 

 

Το δημοσίευμα για την εκδήλωση του Ελληνοκουβανικού

 

Το δεύτερο δημοσίευμα που ενόχλησε τους “μπάτσους” είναι η αναγγελία-γνωστοποίηση της εκδήλωσης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης με τίτλο «Ψέμματα ή αλήθεια; — Ετσι είν’ τα παραμύθια». Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία περιέχει: «Τρία λαϊκά παραμύθια της Κούβας και δυο στιγμιότυπα από την Επανάσταση – σαν παραμύθια! Με ζωντανή μουσική και τραγούδια!», μια αφήγηση παραμυθιών για μεγάλους και μικρούς – από 6 ετών!

“Τα τεχνολογικά τους συστήματα”εντόπισαν ότι κι αυτή η δημοσίευση «παρουσιάζει σκληρή βία» πράγμα που οι λογοκριτές δεν μπορούν να το επιτρέψουν…

Ποιά “βία”; Τα παιδικά παραμύθια!!!;;; Η΄ μήπως η Κούβα αυτή καθ’ αυτή; 

Δεν μπορέσαμε – αλήθεια είναι με βάση ακόμα και την δική τους “λογική” – να εντοπίσουμε την «εξαιρετική βία» αυτού του δημοσιεύματος… Σηκώνουμε τα χέρια! Ισως τα σκίτσα να ήταν… εκφοβιστικά, να τρομοκρατήθηκαν οι γελοίοι ΝΑΤΟμπατσοι και …λέρωσαν τα βρακιά τους!!!

 

Ο Ημεροδρόμος τιμωρείται σε 90 μέρες σε πιο χαμηλή ροή!

 

Στη συνέχεια οι απίστευτοι και άθλιοι λογοκριτές προχώρησαν στην τιμωρία του Ημεροδρόμου, αφού μπορούν να το κάνουν, καταδικάζοντας την ενοχλητική για αυτούς και τα αφεντικά τους ιστοσελίδα σε πιο χαμηλή ροή για τουλάχιστον 90 ημέρες.

«Η Σελίδα σας κοινοποίησε επανειλημμένα ψευδείς πληροφορίες, κι αυτό σημαίνει ότι τα τεχνολογικά μας συστήματα θα εμφανίζουν όλες τις δημοσιεύσεις της Σελίδας σας πιο χαμηλά στη Ροή απ’ ό,τι συνήθως για τουλάχιστον 90 ημέρες. Τα άτομα μπορούν να τις δουν, αλλά μπορεί να χρειαστεί να σκρολάρουν πολύ πιο κάτω. Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για επανέλεγχο κάθε δημοσίευσης με μειωμένη απήχηση.»

Σπάστε τη στοχοποίηση του «Ημεροδρόμου» από τους «μπάτσους» του facebook! – Κοινοποιήστε τα δημοσιεύματα μας

 

 

Οι μπάτσοι του facebook,τα hoaxes,στοχοποιούν εδώ και καιρό των Ημεροδρόμο. Παραθέτουμε το τελευταίο ολοκληρωμένο δημοσίευμά μας με τίτλο: Σπάστε τη στοχοποίηση του «Ημεροδρόμου» από τους «μπάτσους» του facebook! – Κοινοποιήστε τα δημοσιεύματα μας, όπου αποκαλύπτεται ποιοι είναι και τι ρόλο παίζουν αυτοί οι τύποι και με τι μεθόδους λογοκρίνουν:

Είχαμε γράψει στην τελευταία «επικοινωνία» μαζί σας (ΕΔΩ: Άθλιοι! Μέχρι και ο Ταρκόφσκι «ενόχλησε» τους «μπάτσους» του facebook!) ότι θα επανέλθουμε.

Εδώ είμαστε, λοιπόν, για να περιγράψουμε τις μεθόδους στοχοποίησης και τη λογοκρισία που ασκείτε στον «Ημεροδρόμο», με το ρόλο που έχετε αναλάβει («μπάτσοι» του facebook). 

Ενημερώνουμε, λοιπόν, οτι τα Ellinika Hoaxes έχουν βρει ένα νέο τρόπο για να δείξουν πως το «θεματάκι» τους με τον «Ημεροδρόμο» συνεχίζεται.

Πριν ξεκινήσουμε να σας πούμε ότι εάν αυτοί οι τύποι δεν είχαν τη δυνατότητα να «κόβουν» την επικοινωνία του «Ημεροδρόμου» με τους αναγνώστες του, στο facebook, τότε θα ήταν μόνο διασκεδαστικοί. Τώρα είναι και άθλιοι και «μπάτσοι» του facebook και διασκεδαστικοί! 

Πάμε τώρα συγκεκριμένα: 

Σε αρκετά δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» στο facebook (όπως μας έστειλαν και αναγνώστες μας αλλά παραρητηρήσαμε κι εμείς), όταν πάει κάποιος να τα κοινοποιήσει, εμφανίζετε αυτό το μήνυμα:

«Ψευδείς πληροφορίες» και «επαναναλαμβανόμενα»,ε; Αλήθεια;

Προφανώς εννοείτε, είτε τα κείμενα μας που σας αποκαλύπτουν, είτε τα κείμενα μας που δεν σας αρέσουν από πολιτική, ιδεολογική και και κοινωνική σκοπιά;  Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα σας και το έχουμε εξηγήσει ξανά και ξανά. Ενδεικτικά:

— Ellinika Hoaxes – Και τώρα ας γελάσουμε με τους «μπάτσους» του facebook

— Ο «αλγόριθμος» ζητά… συγγνώμη, οι «μπάτσοι» του facebook ποτέ!

Αυτή η «ενημέρωση» (νομίζετε ότι) δυσφημεί τον «Ημεροδρόμο». Δεν έχετε καταλάβει πως όλοι αντιλαμβάνονται ποιοι («μπάτσοι» του facebook) είναι υπεύθυνοι για αυτό το «ταμπελάκι». 

Εμείς αυτό που έχουμε να προτείνουμε στους αναγνώστες μας που χρησιμοποιούν το facebook (για τη συγκεκριμένη μέθοδο στοχοποίησης και λογοκρισίας) είναι το εξής: 

Τα δημοσιεύματα του «Ημεροδρόμου» που «εξαφανίζονται» 

Πάμε παρακάτω.

Το δημοσίευμα μας για τον Ταρκόφσκι δεν είναι το μόνο το οποίο «ενόχλησε» τον «αλγόριθμο» του του facebook, με το «σπρώξιμο» προφανώς των αρμόδιων «ελεγκτών» του (των «μπάτσων» του facebook, ντε). 

Ακολουθούν ορισμένα (ενδεικτικά) παραδείγματα δημοσιευμάτων μας τα οποία χαρακτηρίστηκαν «βίαια» (όπως έγινε και με το δημοσίευμα για τον Ταρκόφσκι)!

Πριν σας τα παρουσιάσουμε, να εξηγήσουμε πάλι ότι το facebook δίνει τη δυνατότητα αμφισβήτησης της απόφασης του να κατεβάσει στη «ροή» του δημοσιεύματα που θεωρεί «βίαια», «σκληρά» ή ό,τι άλλο. Εμείς κάθε φορά το πατάμε αυτό το κουμπάκι και συνήθως μας έρχεται και μία «συγγνώμη» με την ενημέρωση ότι το facebook τα επαναφέρει στη «ροή» του κανονικά. Μέχρι, τότε, βέβαια, τα θέματα είναι (πρακτικά) «εξαφανισμένα». Να σημειώσουμε επίσης ότι η «συγγνώμη» έρχεται μετά από ώρες ή και μέρες (για τον Ταρκόφσκι η «συγγώμη» ήρθε μια εβδομάδα μετά!). Ποιο είναι το αποτέλεσμα;  «Απλά», αποκλείεται ο αναγνώστης- χρήστης facebook να τα βρει μπροστά του!

Ιδού (όπως θα δείτε η γκάμα στη λογοκρισία δεν κάνει… διακρίσεις:Ταρκόφσκι, Τέμπη, Γάζα, απεργίες, ελληνοτουρκικά κ.α) ορισμένα (ενδεικτικά) παραδείγματα από τα (πρακτικά) «εξαφανισμένα» θέματα του «Ημεροδρόμου»:  

 

 

 

Σχετικά θέματα