Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

ΚΚΕ: Μητσοτάκης και Τσίπρας συμφωνούν στην επικίνδυνη στρατηγική της ευρωατλαντικής διεύρυνσης και των κυρώσεων προς τη Ρωσία

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και την πολιτική..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google
Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και την πολιτική αντιπαράθεση:

«Μητσοτάκης και Τσίπρας, ο πρώτος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ κι ο δεύτερος στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, δηλώνουν τη στήριξή τους στην επικίνδυνη στρατηγική της ευρωατλαντικής διεύρυνσης και των κυρώσεων προς τη Ρωσία, που ρίχνουν κι άλλο “λάδι στη φωτιά” των ανταγωνισμών και του πολέμου, με θύματα τους λαούς.

Αυτή τη συμφωνία τους στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τις ανούσιες “κοκορομαχίες” τους για τις εκλογές, καλώντας ουσιαστικά τον λαό να μείνει με “σταυρωμένα χέρια” μέχρι τις εκλογές, περιμένοντας τον επόμενο “σωτήρα” που θα συνεχίζει τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο».

Σχετικά θέματα

Post
Filter