Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση «επιστρατευμένων»!

Με πολιτική επιστράτευση απειλεί η κυβέρνηση τους εργαζομένους της ΔΕΗ στην περίπτωση που προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις και ετοιμάζεται να στείλει τις διμοιρίες των ΜΑΤ, στις πύλες των εργοστασίων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στη Μακεδονία για να αντιμετωπίσουν τον «εχθρό» λαό. Η κυβέρνηση των «επιστρατευμένων» της άρχουσας τάξης, φοβερίζει τους εργαζόμενους και τους πολίτες που δηλώνουν αποφασισμένοι να αντισταθούν στην ιδιωτικοποίηση της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ». Απειλεί το πολιτικό προσωπικό μιας κυβέρνησης που σήμερα ξεπουλά με συνοπτικές διαδικασίες τμήμα των ενεργειακών υποδομών της χώρας, εξυπηρετώντας εξόφθαλμα τα συμφέροντα ξένων μονοπωλιακών ομίλων και ντόπιων, ημετέρων επιχειρηματιών! Απειλεί το λαό η κυβέρνηση των «εύκαμπτων» στις εντολές και τα «προαπαιτούμενα» της τρόικας. Η συγκυβέρνηση των ταγμένων στην προώθηση των αντιλαϊκών κατευθύνσεων και αποφάσεων της ΕΕ που υπαγορεύουν την εκχώρηση του ενεργειακού πλούτο της χώρας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι κυβερνώντες απειλούν, επειδή ακριβώς βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό της τάξης τους. Απειλούν και ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο καταστολής γιατί έχουν κηρύξει ένα ταξικό πόλεμο εναντίον του εργαζόμενου λαού σε όλα τα μέτωπα, με στόχο την ενίσχυση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Σε αυτό τον πόλεμο, η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να επιστρατεύσει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, όπως έπραξε στο παρελθόν με τους ναυτεργάτες, τους εκπαιδευτικούς τους οδηγούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις καταστολής, εναντίον των απεργών και των διαδηλωτών, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα απέναντι σε οποιονδήποτε εναντιώθηκε στην εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων και πολιτικών.

Τα αφεντικά έχουν ήδη «επιστρατεύσει» το πολιτικό προσωπικό τους για την επίτευξη των κοινών στρατηγικών στόχων τους, το ζητούμενο είναι οι εργαζόμενοι να συνειδητοποιήσουν ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο και να οργανώσουν τη δική τους ταξική πανστρατιά…

(Επισκέψεις: 6 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend