…Πάει και το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας

Η άοκνη προσπάθεια της κυβέρνησης των εργολάβων,  της εξόντωσης του ελληνικού λαού, του παγκόσμιου ρεκόρ ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, δεν έχει τελειωμό. Και δεν έχει καμία απολύτως αναστολή.

Μετά το ξεπούλημα της έκτασης των 6.500 στρεμμάτων του Ελληνικού στον Λάτση και τους Άραβες, βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το «παράθυρο» για την παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα  και του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με τα άρθρα του νομοσχεδίου για το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, που ψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ και η «Χρυσή Αυγή» (βεβαίως, βεβαίως) το 5% της συνολικής έκτασης του άλσους, δηλαδή στα 23,5 ολόκληρα στρέμματα δάσους (εκτός των 29,1 που δίδονται στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το γήπεδο), μπορούν να ανεγερθούν αθλητικές εγκαταστάσεις και να γίνει αλλαγή στις χρήσης γης, επιτρέποντας τον αποχαρακτηρισμό, άρα και την οικοδόμησή του.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ένας πνεύμονας πρασίνου 471 στρεμμάτων για ολόκληρη την Αττική, παραδίδεται στο «Φορέα Ανάπλασης και Διαχείρισης Μητροπολιτικών και Υπερτοπικών Πάρκων», και όλοι πια πιστεύουν – και με το δίκιο τους – ότι πλησιάζει ο χρόνος για να παραδοθεί ολόκληρο το άλσος στο περιβόητο ΤΑΙΠΕΔ για τα περαιτέρω…

Πολλοί ίσως από σας ξέρετε πως η Νέα Φιλαδέλφεια φημίζεται για την υγρασία της. Έ, λοιπόν, αυτή η υγρασία δεν υποφέρεται πια με τίποτα, ούτε για τους κατοίκους της, ούτε για τους κατοίκους ολόκληρης της Αττικής…

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email