Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις κατά της ακροδεξιάς στο Αμβούργο

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Αμβούργο εναντίον της ακροδεξιάς, μία ημέρα πριν από τις εκλογές στη Γερμανία.  Στο..

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Αμβούργο εναντίον της ακροδεξιάς, μία ημέρα πριν από τις εκλογές στη Γερμανία. 

Στο Αμβούργο, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κατά της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) όσο και της μεταναστευτικής πολιτικής της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU). «Καμία ανοχή στην μισαλλοδοξία», «Όλοι μαζί κατά του φασισμού», ήταν μερικά από τα μηνύματα στα πλακάτ των διαδηλωτών.

Αντίστοιχες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα και σε άλλες πόλεις, μεταξύ των οποίων το Ανόβερο και το Κίελο.

Στο Βερολίνο νωρίς το απόγευμα περίπου 300 νεοναζί πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο, η οποία διεκόπη επανειλημμένα από περίπου 1.200 διαδηλωτές κατά του φασισμού.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα αναγνωρίστηκε ως καταζητούμενος.

Με πληροφορίες ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

Σχετικά θέματα