Μαύρη μαυρίλα σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΠΕΡΑΣ Απόψεις • 1 Αυγούστου 2014

Μετά το μαύρο στην ΕΡΤ – που κατά τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργικό φίλο Ρένο Χαραλαμπίδη οφείλεται στους …«καταληψίες» κι όχι στη συγκυβέρνηση του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» – από σήμερα μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στις οθόνες χιλιάδων κατοίκων της Αττικής, που δεν έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν ψηφιακό αποκωδικοποιητή ή τηλεοράσεις σύγχρονης τεχνολογίας, και σε όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά  κανάλια, εκτός ΝΕΡΙΤ!

Ως διά μαγείας από σήμερα κόπηκε το αναλογικό σήμα και από τις κεραίες εκπομπής της Πάρνηθας, ενώ από πέρσι έχει κοπεί και από αυτές του Υμηττού.

Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση υποχρεώνει πολλά καταχρεωμένα από την πολιτική της νοικοκυριά να πληρώσουν ένα νέο χαράτσι (κοινώς νταβατζιλίκι) 30 έως 50 ευρώ στην Digea, που ανέλαβε, με το αζημίωτο φυσικά, να εκσυγχρονίσει – ψηφιοποιήσει το τηλεοπτικό σήμα πανελλαδικά ή να αγοράσουν καινούργια τηλεόραση κάποιων ξένων μονοπωλίων που σωρηδόν διαφημίζουν τελευταία και λόγω των εκπτώσεων οι πολυεθνικές εμπορίας ηλεκτρικών ειδών.

Θα υποχρεωθεί, δηλαδή, ο άνεργος, το 60% των συνταξιούχων που παίρνει μέχρι 500 ευρώ το μήνα και ο εργαζόμενος με μισθό τρεις και εξήντα, όλοι αυτοί που τη βγάζουν δεν τη βγάζουν, να πληρώσουν και το μάρμαρο της τηλεοπτικής ψηφιοποίησης!

Εκεί μας κατάντησαν. Κανένα κοινωνικό αγαθό πλέον δεν είναι δωρεάν. Απαιτούν να πληρώσουμε και χαράτσι, ακόμη και για να …απολαύσουμε τους διάφορους Πρετεντέρηδες, Πορτοσάλτες και Καμπουράκηδες που μας φτύνουν!

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Ένα Σχόλιο - "Μαύρη μαυρίλα σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια"

Άποστολή άρθρου μέσο Email