Κοινωνία Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις πέντε συνδικαλιστών του ΟΤΕ!

Καταγγελία του προέδρου του ΕΚΘ στο voria.gr – «Οι συλλήψεις των εργαζομένων έγιναν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας»!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη σύλληψη πέντε εργαζομένων συνδικαλιστών του ΟΤΕ από κατάστημα στην Καρόλου Ντηλ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης οι συλλήψεις έγιναν γύρω στις 18.30 την ώρα που οι συνδικαλιστές πραγματοποιούσαν απεργιακή κινητοποίηση στο κατάστημα επί της οδού Καρόλου Ντηλ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε εργαζομένων συνδικαλιστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

«Οι συλλήψεις των εργαζομένων έγιναν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας» τόνισε ο κ. Κυπριανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr οι συλλήψεις έγιναν για διατάραξη κοινής ησυχίας. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί με ανακοίνωσή του σε συγκέντρωση συμπαράστασης αυτή την ώρα μπροστά από το ΑΤ Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ ο πρόεδρος του ΕΚΘ μετέβη στο Τμήμα για να ενημερωθεί για το συμβάν. 

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΤΕ υπέβαλε σήμερα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το «αντιδημοκρατικό φαινόμενο του αποκλεισμού κτηρίων από μερίδα συνδικαλιστών και της παρεμπόδισης εργαζομένων να προσέλθουν στην εργασία τους» (διαβάστε εδώ).

Πηγή: voria.gr 

(Επισκέψεις: 579 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend