Κοινωνία

Σε 24ωρη απεργία οι τεχνικοί του OPEN TV

Σε 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης βρίσκονται οι εργαζόμενοι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

Με την απεργία τους απαιτούν από την εργοδοσία να πάρει πίσω τις απολύσεις που ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα και τους σχεδιασμούς της για “εργολαβοποιηση”.

Πιο συγκεκριμένα, το κύμα απολύσεων στο σταθμό ξεκίνησε με την εργοδοσία να πετάει στο δρόμο 21 τεχνικούς των εξωτερικών συνεργείων. Απεργοί εργαζόμενοι βρίσκονται από τα ξημερώματα στις πύλες του σταθμού απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη όλων των συναδέλφων τους, να μην περάσει κανείς σε “εργολαβική εταιρία”.

Στο πλευρό τους βρίσκονται εκπρόσωποι σωματείων δηλώνοντας συμπαράσταση στις δίκαιες διεκδικήσεις. Ανακοίνωση έχει βγάλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής.

«Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις των εργαζόμενων που προχώρησαν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις απαιτώντας να παρθούν πίσω οι απολύσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση θα στηρίξουμε τις διεκδικήσεις και θα βρεθούμε δίπλα τους με όποιο τρόπο χρειαστεί», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου.  Πηγή: 902.gr

(Επισκέψεις: 784 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend