Το Σχόλιο της Ημέρας

Η «βρεγμένη σανίδα»

Μιλώντας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, για την περικοπή του ΕΚΑΣ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ομολόγησε: «Πράγματι το ζήτημα του ΕΚΑΣ ήταν ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση», εννοώντας τη διαπραγμάτευση κυβέρνησης- δανειστών.

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση, σε ανακοίνωση της, σημειώνει ότι τα περί «κοινωνικού προσώπου» της κυβέρνησης, αποτελούν «εμπαιγμό των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Στην ανακοίνωση της ΝΔ, «κύκλοι» της κυβέρνησης αντέτειναν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είχε συνομολογήσει με τους δανειστές τον “ξαφνικό θάνατο” του ΕΚΑΣ».

Ερίζουν λοιπόν κυβέρνηση και ΝΔ όχι για το αν έπρεπε να γίνει η περικοπή του ΕΚΑΣ (αυτό και για τους δύο είναι δεδομένο), αλλά για το πως έπρεπε να γίνει. Δηλαδή, αν έπρεπε να γίνει με «ξαφνικό θάνατο», ή με «διαπραγμάτευση»…

Και αυτά, την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι βλέπουν, μέσα στο δίμηνο που διανύουμε, να διαλύεται η ζωή τους. Το θέμα, όμως, είναι πότε θα πάρουμε τη… «βρεγμένη σανίδα» για να απαντήσουμε σ΄ αυτούς που με περίσσεια περιφρόνηση κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό.

(Επισκέψεις: 51 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend