Πολιτική

Πλήρης κάλυψη του «λάθους» του Μπογδάνου από την κυβέρνηση!

Απερίγραπτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου - Κατά τα άλλα «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά»... 

Πλήρη κάλυψη στο «λάθος» του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έδωσε η κυβέρνηση, με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μίλησε για τις «αδιαπραγμάτευτες αρχές» της Νέας Δημοκρατίας στα ανθρώπινα δικαιώματα και δέχθηκε πως ο Μπογδάνος έκανε ένα «λάθος» Τι άλλο έκανε ο Γ. Οικονόμου; Υποστήριξε πως «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Μάλιστα. Δεν γνωρίζουμε πόσες φορές ακόμα η κυβέρνηση θα «συγχωρέσει» τον Μπογδάνο και πόσες φορές θα ακούσουμε πως το επόμενο «λάθος» του δεν θα γίνει ανεκτό. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Μπογδάνος προώθησε στο twitter λίστα με ονόματα νηπίων. Ο ίδιος μετά την κατακραυγή ισχυρίστηκε ότι πως το «σφάλμα» του ήταν πως «δεν έλεγξε» τι προωθούσε. Τα άλλα, συμπλήρωσε, είναι «εκ του πονηρού»

Η κυβέρνηση πείστηκε, λοιπόν, από τις εξηγήσεις Μπογδάνου (ποιος άλλος πείστηκε στη χώρα από τα γραφόμενα του βουλευτή της ΝΔ είναι ένα άλλο θέμα) και του είπε με λίγα λόγια…«μην το ξανακάνεις, βρε Κωνσταντίνε». 

Ιδού τι είπε ακριβώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: 

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων όσων βρίσκονται εντός της ελληνική επικράτειας, Πόσο μάλλον των νέων παιδιών. Η αρχή αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ΕΕ. Ακόμα περισσότερο, είναι αδιαπραγμάτευτη για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κεντροδεξιά παράταξη, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία. Και είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη του κόμματος και την πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή.  Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος, μια πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξής μας. Ήταν ένα λάθος που ο ίδιος αναγνώρισε μεν απολογούμενος για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε στοιχεία παιδιών που είχαν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά». 

Εάν αυτό δεν λέγεται πλήρης κάλυψη του «λάθους» τότε τότε πώς λέγεται; 

(Επισκέψεις: 655 φορές, όπου 2 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend