Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης από την Κύπρο υπόσχεται να φτωχαίνει ο λαός για να “προσελκύονται επενδύσεις”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα στην Κύπρο εν μέσω συνεχών εξελίξεων που αφορούν την εναρμόνιση της κυπριακής κυβέρνησης στους θανάσιμους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα στην Κύπρο εν μέσω συνεχών εξελίξεων που αφορούν την εναρμόνιση της κυπριακής κυβέρνησης στους θανάσιμους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς και στο ίδιο πλαίσιο τις επικίνδυνες ευρωατλαντικές διευθετήσεις στο Αιγαίο και το Κυπριακό. 

Η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στη Λευκωσία «ξεκίνησε» με ομιλία του στο 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Ελλάδας, όπου για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στις «προτεραιότητες» της αντιλαϊκής πολιτικής που «ματώνουν» τον λαό. 

Έτσι, πέρα από τα «πανηγύρια» για την ενίσχυση της «οικονομικής συνεργασίας» των δύο κρατών που αφορούν τα επιχειρηματικά σχέδια και την κερδοφορία των ομίλων, είπε χαρακτηριστικά ότι «η δημοσιονομική υπευθυνότητα αποτελεί μια μη διαπραγματεύσιμη προτεραιότητα της οικονομικής μας πολιτικής. Μας επέτρεψε να προσελκύσουμε επενδύσεις και να πετυχαίνουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη μείωση του επενδυτικού κενού. Θέλουμε τα κυπριακά κεφάλαια συμμέτοχα στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας». 

Το να «ματώνει», λοιπόν, ο λαός από τα θηριώδη πλεονάσματα, την άγρια φοροληστεία, τις «οροφές δαπανών» που αφορούν μόνο τις δικές του ανάγκες είναι η «μη διαπραγματεύσιμη προτεραιότητα» για να εξυπηρετείται η πολιτική που έχει πάντα στο επίκεντρο την ενίσχυση της καπιταλιστικής κερδοφορίας. 

Σχετικά θέματα

Απόψεις