Κοινωνία

Ηχηρό μήνυμα από τη διαδήλωση ενάντια στο τζογάρισμα εισφορών και συντάξεων

Αγώνας για υποχρεωτική καθολική δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλους είναι το μήνυμα που στέλνουν οι εργαζόμενοι με τη συγκέντρωσή τους στο Σύνταγμα, την ώρα που στη Βουλή συζητείται το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης.

Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές σηκώνουν το ανάστημά τους για να προστατεύσουν τη ζωή τους, για να παλέψουν για την ανατροπή του νόμου – εκτρώματος Χατζηδάκη και όλων των άλλων βάρβαρων νόμων που προκαλούν ισχυρές ανατροπές στη ζωή και στην εργασία.

Τονίζουν ότι δε θα επιτρέψουν να θυσιάσουν τους κόπους και τον ιδρώτα τους στον βωμό του κέρδους. Δίνουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης.

Διεκδικούν κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων που έχουν ψηφίσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Αυξήσεις στις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης και όλων των περικοπών που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία δεκαετία. Απο 902.gr

(Επισκέψεις: 601 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend