Έχουμε ευθύνη

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 13 Ιανουαρίου 2016

Τι θα γίνει βρε παιδιά με τις συντάξεις μας;

Ως πότε θα κλέβετε τα ταμεία μας για να τα δίνετε στο μεγάλο κεφάλαιο, ή τα παίζεται στο Χρηματιστήριο;

Είναι δυνατόν, άνθρωποι μεγάλοι, κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, άρρωστοι, να ζούμε σε αυτή την ανασφάλεια, όταν μάλιστα, είναι γνωστό, ότι η πλειοψηφία των συνταξιούχων, από αυτές τις πετσοκομμένες συντάξεις συντηρούμε παιδιά κι εγγόνια ;

Από ιδρύσεως ελληνικού κράτους, όλες οι αστικές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, εξυπηρετούσαν και εξακολουθούν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της λεγόμενης αστικής δημοκρατίας, με την οποία δεν έχει καμιά απολύτως σχέση ο εργάτης, ο υπάλληλος (ιδιωτικός και δημόσιος), ο μικρομεσαίος, ο εργάτης γης κλπ. Ακριβώς, ότι γίνεται στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Αυτό βέβαια δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Άλλωστε, αυτός ήτανε και ο σκοπός της δημιουργίας της ΕΕ. Τα έχουμε ζήσει και εξακολουθούμε να τα ζούμε στο πετσί μας χρόνια και χρόνια. Ο κόμπος όμως έχει φτάσει στο χτένι, είναι δε 100% βέβαιο ότι αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δυσκολότερη.

Ήδη αυτό φάνηκε από τα πρώτα εικοσιτετράωρα του νέου χρόνου. Ένα τεράστιο ¨μέτωπο¨ από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή και από Βόρεια Αφρική έως την Ασία και τον Ειρηνικό φλέγεται. Εκατόμβες νεκρών κυρίως άμαχος πληθυσμός για τα συμφέροντα των μονοπωλίων, με το μυαλό πάντα στα τεράστια ενεργειακά αποθέματα, τον έλεγχο των αγορών και των δρόμων μεταφοράς, με τελικό αποδέκτη του λογαριασμού σε αίμα τους λαούς.

Και μέσα σε αυτό το χαμό, που στην ουσία ζούμε έναν ακήρυχτο 3ο παγκόσμιο πόλεμο, η ¨Αριστερή¨ Κυβέρνηση Τσίπρα βοηθούμενη από όλα τα Αστικά κόμματα διεκδικεί, για τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης πρωταγωνιστικό ρόλο προσπαθώντας να μας παραπλανήσει με χιλιάδες ψέματα, ότι δήθεν θα βγούμε κερδισμένοι από αυτό το μακελειό. Και δεν ντρέπονται να στηρίζουν την ανάκαμψη της οικονομίας μας στο αίμα αθώων ανθρώπων.

Οι λαοί ανεξάρτητα από χρώμα και θρήσκευμα, έχουμε τεράστιες ευθύνες, ζήσαμε δύο παγκόσμιους πολέμους, και ο τρίτος ήδη έχει ξεκινήσει, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κάνουμε τους ανήξερους. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια άμαχου πληθυσμού, που κάθε μέρα δολοφονείται.

Τέρμα τα ¨δεν ξέρω, δεν κατάλαβα κλπ¨ έχουμε μεγάλες ευθύνες…

Ετικέττες: , ,

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email