Πολιτική

Η ΝΔ «ανακάλυψε» τις αναρτήσεις του φασιστο-Σκαλούμπακα (και τον διέγραψε)

Αυτός είναι ο Σκαλούμπακας που μέχρι σήμερα ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία – λίγες μέρες πριν τις εκλογές – δεν σηκώνει τέτοιες συμπεριφορές…

Η είδηση έχει ως εξής: 

Με απόφαση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ αποφασίστηκε η διαγραφή του Χρήστου Σκαλούμπακα από μέλος του κόμματος, καθώς και η απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.  Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η ΝΔ μετά από σειρά αναρτήσεων του κ. Σκαλούμπακα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κρίθηκαν ανεπίτρεπτες για μέλος του κόμματος. (πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Δεν έχουμε παρά να χαιρετίσουμε την εκτίμηση της ΝΔ ότι οι αναρτήσεις του φασιστο- Σκαλούμπακα είναι «ανεπίτρεπτες για μέλος του κόμματος». 

Ποιος είναι ο Χρήστος Σκαλούμπακας; Ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου Σκαλούμπακα. Είναι προφανές ότι τον χαρακτηρίζουμε φασιστο- Σκαλούμπακα επειδή είναι φασίστας ο ίδιος και όχι διότι έχει κάποια οικογενειακή ευθύνη.  Αρκεί να δει κανείς τις αναρτήσεις του στα μέσα κανονικής δικτύωσης, όπου ο φασιστο- Σκαλούμπακας υπερασπίζεται το «έργο»  του πατέρα του στη Μακρόνησο και επιδίδεται σε αναρτήσεις όπως αυτές που «τάραξαν» τη Νέα Δημοκρατία. 

Για να δούμε και μια λεπτομέρεια. Γιατί διέγραψε σήμερα τον φασιστο – Σκαλούμπακα η ΝΔ; Τώρα έμαθε για τις αναρτήσεις του;

Αν πάντως τις «ανακάλυψε» από τη χθεσινή ανάρτηση της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα – η οποία πολύ καλά έκανε και τις δημοσιοποίησε – τότε μάλλον… δεν ήξερε για τη δραστηριότητα του φασιστο – Σκαλούμπακα. Την έμαθα χθες! Δυστυχώς για τους «ευαίσθητους» της ΝΔ – κατά την προεκλογική περίοδο (τι τυχαίο…) – οι συγκεκριμένες αναρτήσεις του φασιστο – Σκαλούμπακα ήταν από το 2016.

Μαζί με αυτές  τις αναρτήσεις υπάρχουν δεκάδες ανάλογες από τότε (και πιο πριν) μέχρι σήμερα! Επίσης, υπάρχει και φωτογραφία του Σκαλούμπακα με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδ. Γεωργιάδη την οποία φανταζόμαστε δεν έχει «ανακαλύψει» η ΝΔ… 

Εμείς θα ενημερώσουμε τους «ευαίσθητους» της ΝΔ και για μια άλλη ανάρτηση που… δεν την πήραν χαμπάρι.

Είναι για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο της αυτονόητης ανθρωπιάς, που έφυγε πρόσφατα και πρόωρα από τη ζωή. 

Αυτός είναι ο Σκαλούμπακας που μέχρι σήμερα ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία – λίγες μέρες πριν τις εκλογές – δεν σηκώνει τέτοιες συμπεριφορές… Το είδαμε και με εκείνον τον φασιστοφιλελέ που διέγραψε η ΝΔ για την άθλια ανάρτηση για την Κ. Κούνεβα. Και σε αυτή την περίπτωση θα «έπεσε από τα σύννεφα» η ΝΔ… Δεν θα είχε άλλα δείγματα τέτοιων συμπεριφορών από τον τύπο που είχε υπεύθυνο για τους ετεροδημότες.

(Επισκέψεις: 10.631 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend