Κοινωνία

Δήμος Πάτρας: Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς για τη στήριξη του Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς του δήμου αλλά και τους φορείς τους να υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους ενεργητικά το Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, απευθύνει η Δημοτική Αρχή Πάτρας.

«Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή μαθητών – μαθητριών τη σχολική περίοδο 2021-2022, όπως είναι φυσικό, απαιτεί αυξημένη συμμετοχή εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει» και επισημαίνει πως «ειδικά για τους μαθητές της Γ’ και Β’ τάξης Λυκείου η έναρξη των μαθημάτων, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, είναι καθοριστική ώστε να αντεπεξέλθουν στην πρόκληση των πανελλαδικών εξετάσεων», σημειώνεται.

Σημειώνει πως οι ειδικότητες που διδάσκονται στις λυκειακές τάξεις όπως η Πληροφορική, η Φυσική η Χημεία και τα Μαθηματικά χρήζουν ιδιαίτερης και άμεσης στήριξης και υπογραμμίζει πως για να λειτουργήσουν τα φροντιστηριακά κέντρα στις περιοχές του δήμου που έχουν δηλώσει συμμετοχή μαθητές-μαθήτριες, είναι αναγκαία η κάλυψη κενών στις ειδικότητες Πληροφορικής, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Φιλολογίας.

Έτσι, επισημαίνει πως οι Αιτήσεις Συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν ως εξής:

  • Στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου 17Α’ 3ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας Γραμματείας Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης: 2610 274035, ώρες λειτουργίας: 9.30 π.μ. – 2.30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή).
  • Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του φροντιστηρίου: fal@patras.gr (οι αιτήσεις μπορούν να αναζητηθούν και στο site του δήμου: https://www.e-patras.gr/el/aitiseis-gia-laiko-frontistirio-allileggyis)
(Επισκέψεις: 79 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend