Ο Ζουράρις είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν!!

ΑΡΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 13 Φεβρουαρίου 2015

 

Εκ  Βραχασσίου κατερχόμενος μετά φανών καί λαμπάδων ο νυν καί αεί προγονολάτρης Ζουράρις φέρων ποδηρή  χιτώνα αυτάρεσκης πολιτικής μαλακίας!!Μόνο με τούς ΑΝΕΛ θα μπορούσε να εκλεγεί.

Εκλεκτός των γραφικών δωδεκαθειστών πού συν γυναιξί καί τέκνοις αναπέμπουν λιβανον καί ύμνους στον Δία από τού Φιλοπάππου και..χέσε ψηλά κι αγνάντευε. Εραστής του ωραίου καί του αληθινού όπερ πραγματώνεται καί πληρούνται  εσαεί στην προσφιλή Βάνα Μπάρμπα μετά τής οποίας έσχεν φιλία αδιατάρακτον..

Εδώ όμως είναι Βουλή μέγα διδάσκαλε!!Δεν είναι αλωνάκια γραφικών εκδηλώσεων αρχαιολατρίας. .Μήτε χώρος ιδιαίτερης εκμάθησης αρχαίων ελληνικών η..λατινικών.

Ούτε καί χώρος επίδειξης τής ιδιομορφίας που χαρακτηρίζει τον καθένα. Μήτε ή Καρτιέ Λατεν του 68 νά περνάμε νά κάνουμε τη φιγούρα μας με πόρσε..

Εδώ είναι ή σύγχρονη Ελλάδα.. Κι επίσημη γλώσσα σήμερα είναι η καθομιλουμένη κι  οφείλουμε σεβασμό στο Σύνταγμα καί στούς Νεοέλληνες πού μας παρακολουθούν.

Αφήηνουμε έξω από τη Βουλή την κάθε μας ιδιομορφία καί τάση επίδειξη αν καί χ….κε η φοραδα στ αλώνι αν εσύ γουστάρεις ν απευθύνεσαι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο καί στούς απανταχού Ελληνες ως άλλος…Θουκυδίδης στόν Επιτάφιο..

Βέβαια αν φλέγεσαι από τό ακατάπαυστο πάθος ενός ιδιότυπου εθνικισμού καί μιας άγονης προγονολατρείας, περισσεύουν τήβενοι από τής Αποκριές νά τούς ενδυθείς κι αφού ο Δήμος Λιτόχωρου, τιμής ένεκεν σέ αναγορεύσει σ επίτιμο Δημότη δεν έχεις παρά να εγκατασταθείς μέ τα σανδαλια σου σ ένα καταφύγιο Τού Ολύμπου ν αγορευεις ού μην καί να αρχείς τελετών..

Ζουράρις λοιπόν. Εκ Παρισιων αφού θήτευσε σ ένα απίθανο συνοικιακό Πανεπιστήμιο μας ήρθε ως καθηγητής. Στό άκουσμα τής ιδιότητός του κάποιοι ακαδημαικοί συνοφρυώνονται υπαινικτικά ενώ οι φιλόλογοι υπομειδιούν με την ιδιότυπη μείξη αρχαίων Αλεξανδρινής Τού Ευαγγελιου καί αργκό σκυλάδικου. Μεμιάς δημιούργησε τό Κίνημα των νέο-Ορθοδόξων μετά Τού Σαββοπουλου τόν οποίο ξεκατίνιασε γιά τα καλά ο Ραφαηλίδης. Ο Ζουράρις ακολούθως έκαμε την περισπούδαστη δήλωση:

    «Διαλέγω νά είμαι με τον Θουκιδιδη καί τον Χρυσόστομο καί όχι μέ τον Μαρξ ,διότι διαλέγω την νηφάλια μέθη τής αμφιβολίας καί όχι την υπνηλία τής βεβαιότητας».. Οποία απώλεια γιά τόν..Μαρξ καί οποία…τύχη αγαθή γιά τον Θουκυδίδη!!! Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ενταχθεί, προφανώς σέ κατάσταση…μέθης στό ΚΚΕ καί να κατέβει υποψήφιος..

Τόσο πού τα πήρε τότε στο κρανίο ο Μήτσος Κωστόπουλος καί μίλησε γιά «τρόφιμους διαφόρων παραθρης

κευτικών οργανώσεων». Μα δεν είχε άδικο.. Ο κύριος «καθηγητής» ηγήθηκε μέ τόν ομογάλακτο του Καντιωτη Στέλιο Παπαθεμελή ως νέος..Μακεδονομαχος, Τού Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου, ενώ πριν είχε διακριθεί στον αγώνα του για  νά περάσει τό θρήσκευμα στίς ταυτότητες!!!

Καί ιδού τον τώρα στους ΑΝΕΛ νά μας βγάζει αποστηθισμένο λογύδριο σε μιά γλώσσα που ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του τό μόνο που κατάλαβε ήταν τό «σ αυτά εδώ τά μάρμαρα κακιά σκουριά δέν πιάνει»..

Κάπου όμως η γραφικότητα του Ζουραρι ο οποίος ανάμεσα στις υψιπετείς του αναζητήσεις έχει κατά καιρούς  ασχοληθεί με την Κατερίνα Στανίση και το..μακιγιάζ τής Μακρυπουλια, έχει τα όριά της  όταν ξετυλίγεται ενώπιον Τού Κοινοβουλίου και Τού Ελληνικού Λαού.

Κι αυτό ήταν καί είναι ευθύνη του Προεδρείου να του το επισημάνει..Οταν ομιλείς στο Κοινοβούλιο  ωφείλεις να σέβεσαι τούς ακροατές σου καί τούς συνέλληνες με μέτρο τόν αναλφάβητο γιατί κι αυτός έχει δικαίωμα νά καταλαβαίνει τι λές..

Τώρα την προγονολατρική σου αυταρέσκεια μπορείς να την επιδεικνύεις σέ γκομενίτσες καί αφελείς. Κι αν ο Ζουραρις δεν γνωρίζει την καθομιλουμένη ας τον στείλει κάποιος στην Πλατεία Ψυρρή να την μάθει φαρσί ή αν θέλει περαιτέρω. .σπουδές παρακάτω είναι καί τά Εξαρχεια.

kapsimi

kapsimi

kapsimi

5 Σχόλια - "Ο Ζουράρις είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν!!"

 1. Ο/Η TGBNews λέει:

  Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι..

 2. Ο/Η vassilis λέει:

  Συγχαρητήρια!

 3. Ο/Η Σολωνας λέει:

  Η γνωσις φυσιοι..
  Eυγε Αρη!

 4. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

  Αξιότιμε Κύριε Σκιαδόπουλε,

  Διάβασα το κείμενό σας για τον Κώστα Ζουράρι. Καταρχήν δεν έδωσα σημασία, καθώς από τις πρώτες γραμμές διαπίστωσα ότι πρόκειται περί ενός ακόμη μίζερου κειμένου, συντεταγμένου από άνθρωπο με απίστευτες προκαταλήψεις, κακία και κομπλεξισμό.
  Όταν όμως πρόσεξα το όνομα του συντάκτη, κάτι άλλαξε μέσα μου.
  Και είπα: δεν είναι δυνατόν. Αυτό το όνομα μου θυμίζει έναν ιδιαίτερα αξιόλογο δημοσιογράφο, ο οποίος -αν δεν κάνω λάθος- φιλοξενούσε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, τον «Νυχτερινό Επισκέπτη».
  Προσπάθησα να αμυνθώ στο αρνητικό μούδιασμα που ένιωσα, σκεπτόμενος ότι πρόκειται απλώς περί συνωνυμίας.
  Δυστυχώς, όμως, μόλις είδα στον παρόντα ιστότοπο την φωτογραφία σας, κάθε μου αμφιβολία διαλύθηκε.
  Η αλήθεια είναι ότι καταρχήν, σκέφθηκα να μην γράψω τίποτε. Στην συνέχεια όμως, είπα μέσα μου, ότι, δεν μπορεί, κάποια εσφαλμένη αντίληψη θα βαρύνει την κρίση αυτού του ανθρώπου, και θεωρώντας ότι απευθύνομαι στον νοήμονα και ιδιαίτερα ικανό -τουλάχιστον τότε- την εποχή του νυχτερινού επισκέπτη, άνθρωπο, απευθύνω τα εξής ερωτήματα:
  1. Γιατί τόσο μίσος προς έναν άνθρωπο που, η 30ετής προσωπική γνωριμία μου μαζί του, δεν μου παρέχει λόγους που να δικαιώνουν την αλογία των ύβρεών σας απεναντί του.
  2. Αμφισβητείτε ότι η αντίσταση σε κάθε εισβολέα σε αυτόν τον τόπο, από την εποχή του μύθου της Ατλαντίδας, στον Τίμαιο του Πλάτωνα, μέχρι και τον 20ο αιώνα, έγινε όχι με όπλα μόνον αλλά πρωτίστως με λόγο; Με τον Έλληνα λόγο του Ελύτη, του Μακρυγιάννη, του Σεφέρη, του Ρίτσου;
  3. Αμφισβητείτε την αιώνια και γι αυτό πανίσχυρη παρουσία του Θουκυδίδη, ως αειθαλούς οδηγού των ανθρώπων, και βαθύτατου γνώστη των ανθρωπείων;
  4. Σας ενόχλησε ο Κώστας Ζουράρις που μίλησε στο αρχαιότερο κέντρο της Δημοκρατίας, την Ελληνική Βουλή, με τρόπο ιλαροτραγικό; Ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν λαό που βιώνει την τραγική κατάσταση των Ελλήνων σήμερα, αλλά και μοναδικά αποτυπώνον την ελπίδα, την χαρμολύπη, το κλέος άενανον θνητών, την Αντιγόνεια αίσθηση του δικαίου;
  5. Σας πειράζει που σε 3,5 λεπτά έδωσε το πολιτισμικό στίγμα ενός λαού που όπως ο Σόλων, ο Αθηναίος νομοθέτης αναφέρει ότι πληροφορήθηκε από τους Αιγυπτίους ιερείς, πάλεψε γενναία και εξοστράκισε την πανίσχυρη δύναμη εκ Δυσμών, όχι μόνον προς όφελος της Αθήνας αλλά και όλων των πόλεων της Ευρώπης, διαχρονικά, αιώνες τώρα;
  6. Πού είναι η παιδεία που θα έπρεπε να έχετε, κε Σκιαδόπουλε, ειδικά στην περίπτωση που εννοείτε αυτά των οποίων τον Ζουράρι θεωρείτε εχθρό και γελοιοποιό, εκείνη η παιδεία που θα έπρεπε ως δημοσίως γράφοντα να σας υπενθυμίζει το χρέος ήθους που οφείλετε στον ελληνικό λαό που σας διαβάζει; Αντί αυτής, το κείμενό σας εκπέμπει μια δυσωδία και μια σκοτοδίνη που είναι, με λύπη μου το λέω, άθλια και πάντως διαβλητική της αληθείας;
  7. Σας ενόχλησε που ο Ζουράρις εξελέγη Βουλευτής, όχι των ΑΝΕΛ, αλλά συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ, ηγούμενος κόμματος που ο ίδιος έστησε από το μηδέν. Σας τρελαίνει το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός, και το τονίζω, Έλληνας βουλευτής, ο οποίος εξελέγη χωρίς ουδεμία, ούτε την παραμικρή προεκλογική ενέργεια, παρά μόνον με το όνομά του; Και την υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεται προκειμένου κανείς να είναι υποψήφιος βουλευτής;
  Θεωρείτε ηλίθιους τους 6.126 ανθρώπους που τον ψήφισαν; Σας το λέω υπεύθυνα, ότι δεν είναι καθόλου ηλίθιοι.
  8. Είστε θλιβερός εάν νομίζετε ότι ο λαός κατάλαβε μόνον την τελευταία φράση του Ζουράρη στην Βουλή. Βεβαίως, εάν όλοι οι δάσκαλοι του ελληνικού λαού ήταν στο υπόγειο της δικής μετριότητας, σαφώς θα είχατε λόγους να ισχυρίζεστε τον ανεδαφικό σας αυτό ισχυρισμό. Όμως, ο ελληνικός λαός, προς μεγάλη θλίψη σας, όπως και προς μεγάλη θλίψη όλων εκείνων των Ελλήνων πολιτικών, δημοσιογράφων της διαφθοράς, και άλλων θλιβερών υποκειμένων, έχει δασκάλους που του επιτρέπουν να αντέχει, να αγωνίζεται, και σίγουρα να επιδεικνύει την ιώβεια υπομονή που χρειάζεται προκειμένου να μην έχει οδηγηθεί σε νέο εμφύλιο τα τελευταία 5 χρόνια, εξαιτίας της προδοτικής στάσης των δοσιλόγων ηγετών του.
  Τα ανωτέρω, κε Σκιαδόπουλε, γράφθηκαν μόνον και μόνον για να σας υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν Έλληνες που αγνοείτε, που στον εμετικό σας παροξυσμό αναγνωρίζουν έναν άνθρωπο θλιβερής ψυχοσύνθεσης, επί του παρόντος, και σίγουρα, έναν επιεικώς γελοίο λοιδορητή.
  Λυπάμαι που ύστερα από 20 χρόνια διαπιστώνω έναν οικτρό ήθος και ένα μέλαν ποιόν άρτια καλυμμένο πίσω από τις σκιές των μεταμεσονύκτιων εμφανίσεών σας.

  Ελπίζω να αναλογιστείτε ότι δεν έχετε δικαίωμα να προσβάλετε την νοημοσύνη αναγνωστών αυτού του ιστότοπου.

  Με τιμή που αρμόζει σε κάθε ανθρώπινο ον, και θλίψη για την πνευματική σας αδυναμία,

  Πάνος Παυλίδης

 5. Ο/Η ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΛΑΚΑΣ λέει:

  Εχει πιάσει,δυστυχώς, κακιά σκουριά τούτα ‘δώ τα μάρμαρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άποστολή άρθρου μέσο Email