Θεομπαίχτες; Πολιτικοι απατεώνες; Αγύρτες; Ένα όνομα έχουν: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ

Το ρεπορτάζ το διαβάσαμε στην ιστοσελίδα εκκλησιαστικών ειδήσεων Romfea, χθες Κυριακή και το δημοσιεύουμε αυτούσιο ( οι υπογραμμίσεις δικές μας):

«Παρουσία χιλιάδων πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Εκαντονταπυλιανής εκ της Νήσου Πάρου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς στο Λιμάνι του Πειραιά.

Την Ιερά Εικόνα μετέφερε με πλοίο του πολεμικό Ναυτικού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον π. Χρήστο Φουρνιστάκο, τον π. Δημητρίο Κυδωνιεύς, τον Διάκονο π. Δωροθέο, τον Στρατιωτικό Ιερέα π.Αλεξίο Ιστρατόγλου καθώς και τον Δήμαρχο Πάρου αλλά και τον Έπαρχο του νησιού.

Την Ιερά Εικόνα υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στις Πύλες Ε3 και Ε4 του Λιμένος Πειραιώς πλαισιούμενος από πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

katagrafi1

Να αναφερθεί ότι η Ιερά Εικόνα μεταφέρθηκε με το Πολεμικό Πλοίο Μπλέσας, ενώ τοποθετήθηκε σε ειδικό προσκυνητάρι και έπειτα τελέστηκε σύντομη Δέηση σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα εντός του Λιμανιού.

Στην υποδοχή που Πραγματοποιήθηκε με Τιμές Αρχηγού Κράτουςπαρευρέθηκαν Αρχηγός του Κόμματος της Ένωσης Κεντρώων κ.Λεβέντηςη Βουλευτής του Σύριζα κυριά Γεωργία Γενιά, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος κ.Γεώργιος Γιακουμάκης, ο Κυβερνήτης του Πολεμικού Πλοίου Πλωτάρχης κ.Ανδρέας Αργυρός, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ.Σπύρος Ράπτης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος κ.Κωνσταντίνος Λεοντάρας, ο Ανώτερος Αστυνομικός Διοικητής της Πόλεως του Πειραιά Ταξίαρχος κ.Φώσκολος Κωνσταντίνος, οι Διοικητές της Ασφάλειας Πειραιώς και Καμινίων, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Ταξίαρχος Σπυρίδωνας Λάσκος, ο Διοικητής της Τροχαίας Κορυδαλλού, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ.Βασίλειος Καπέλιο, ο Διοικητής πυροσβεστικών Υπηρεσιών πόλεως Αρχυπύραρχος κ.Διονύσιος Κουτσούκος, η Προϊσταμένη Ακτοπλοϊας του Λιμένα Πειραιά κ.Αικατερίνη Βένιου, ο Δήμαρχος του Πειραιά κ.Ιωάννης Μώραλης καθώς και ο τελετάρχης της Μητροπόλεως Πειραιά κ.Γιώργος Μουνδρέας.

Στην συνέχεια ακολούθησε Λιτανευτική Πομπή απο το Λιμάνι του Πειραιά παρουσία χιλιάδων προσκυνητών από όλες τις τοποθεσίες των Αθηνών και του Πειραιά προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Να αναφερθεί, ότι την Ιερά Εικόνα πλαισίωσαν το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πειραιά, το Τμήμα Εθελοντών, το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών, η Φιλαρμονική του Δήμου, η Μουσική Μπάντα του Λιμενικού και Αστυνομικού Σώματος, Νέοι και Νέες απο τα Κατηχητικά της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Πειραιά καθώς και Εκπαιδευτικοί της Πόλεως.

katagrafi2

Επίσης να σημειώσουμε ότι μετά την άφιξη της Ιεράς Εικόνας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου τελέστηκε δοξολογία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου, συχγοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τέλος να σημειωθεί ότι η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια έναρξης των καθημερινών εορταστικών κκδηλώσεως προς τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου που θα τελούνται στον ιερό Ναό»

katagrafi3

Εκδηλώσεις στις οποίες θα «κοσμήσουν» τον Ιερό Ναό καθημερινά στις ακολουθίες που θα τελούνται για τα «Δημήτρια 2016″ Λόγιοι Αρχιμανδρίτες οι οποίοι θα κηρύττουν στις καθημερινές Αγρυπνίες όπως: π Αχίλλιος Τσούτσουρας Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ Λαρίσης και Τυρνάβου, ο π.Επιφάνιος Καραγεώργος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο π.Εφραίμ Παναούσης, ο π.Βαρνάβας Γιάγκου, ο π.Μεθόδιος Κρητικός κα.».

Και καλά οι μητροπολιτάδες τη δουλειά τους κάνουν. Στο κάτω-  κάτω της γραφής, αυτούς τους περιμένει ο Χριστός με το… φραγγέλιο. Αυτοί που κυβερνούν και φέρνουν εικόνες στην Αθήνα «με τιμές αρχηγού κράτους» και με πολεμικά πλοία την ώρα που παίζουν  τάχα μου «αριστερά» παιχνίδια  εκσυγχρονισμού τι βιολί βαράνε; Θεομπαίχτες; Πολιτικοί απατεώνες; Αγύρτες; Ότι και να διαλέξετε μέσα θα είστε…

(Το φωτογραφικό υλικό το πήραμε από την ιστοσελίδα romfea.gr)

Ετικέττες: , ,

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email