Υπάρχει και ο πραγματικός αθλητισμός…

Πραγματικά, μου κάνει εντύπωση, η επιμονή του κ. Υφυπουργού Αθλητισμού, να ασχολείται με αυτή την «γάγγραινα» που λέγεται «επαγγελματικό ποδόσφαιρο», που έχει μολύνει όλο τον αθλητισμό.

Από την ημέρα που ανέλαβε, μέσα από τον «Ημεροδρόμο», προσπαθούμε σε όλους τους τόνους, να του πούμε ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γενικότερα ο επαγγελματικός αθλητισμός, εάν υπάρχει πολιτική βούληση, ή τον καταργείς, ή τον στέλνεις στο Υπουργείο Οικονομικών. Δεν έχει δουλειά στο χώρο του αθλητισμού, δεν παράγει αθλητισμό, είναι επιχείρηση.

Όλοι ζήσαμε τα γεγονότα στον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακού. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις η Κυβέρνηση; Δεν βλέπει τα αδιέξοδα του επαγγελματικού αθλητισμού; Η βία δεν πρόκειται να σταματήσει, όλοι γνωρίζουμε τις αιτίες που την γεννάνε, και την αδυναμία της Κυβέρνησης, όπως και όλων των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων, για την εξαφάνιση της. Για αυτό επιμένουμε, Ο Επαγγελματικός Αθλητισμός στο Υπουργείο Οικονομικών, και ο Υφυπουργός Αθλητισμού να ασχοληθεί, με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Αθλητισμό που βρίσκεται υπό διάλυση.

Για παράδειγμα, τι θα γίνει με τα 20 εκατομμύρια ευρώ, θα τα δώσετε στον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο για τις επιχειρήσεις τους; Γιατί όχι στην ερασιτεχνική ΑΕΚ μαζί με τον Δήμο Φιλαδέλφειας και την Περιφέρεια για να δημιουργηθεί ένα Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο, που θα μπορούν κάθε μέρα, χιλιάδες παιδιά, να έρχονται σε επαφή με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό; Ή γιατί όχι στον Δήμο Δραπετσώνας Κερατσινιού για να μπορέσει να απαλλοτριώσει τα 300 από τα 650 στρέμματα της περιοχής των πρώην Λιπασμάτων για Πολιτισμό – Αθλητισμό- Ψυχαγωγία;

Την ώρα μάλιστα που καραδοκούν όλα τα κοράκια Μελισσανίδης , Μαρινάκης, COSCO, Βαρδινογιάννης, κ.λπ. να το αρπάξουν;

Προσέχετε κ. Υφυπουργέ, ο Αθλητισμός σήμερα, είναι από τα μεγαλύτερα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά ζητήματα. Άλυτο, προς το παρόν, στη χώρα μας, με μια από τις αιτίες τα τελευταία χρόνια να είναι και ο επαγγελματικός αθλητισμός.

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email