Τα φράκα του Αβραμόπουλου…

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Πολιτική • 1 Ιουλίου 2014

Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε   την 1η Ιουλίου του 2014. Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο καθώς κάτι μας λέει ότι παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο:

Τα όσα … συνενωτικά –περί της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας– διατύπωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στη Real δεν ξέρουμε γιατί, μας θύμισαν την  παρακάτω ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Ήταν η εποχή (2012) που  στο πλαίσιο της διανομής των οφιτσίων της συγκυβέρνησης ο Αβραμόπουλος (υπουργός εξωτερικών τότε) και Ευ. Βενιζέλος (υπουργός άμυνας)  έκαναν  τράμπα  τα υπουργεία.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο ΥΠΕΞ τις ένδοξες μέρες της ηγεσίας  του Αβραμόπουλου, είχαν να λένε για το προσωπικό απαράμιλλο στιλ του, το οποίο «άπλωνε» στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, οι σερβιτόροι των κιλικίων που σέρβιραν (και τον υπουργό) ήταν ντυμένοι με «φράκο» άξιο της τιμής που απολάμβαναν (οι σερβιτόροι) να εξυπηρετούν τόσο σπουδαίες προσωπικότητες σαν τον Αβραμόπουλο…

Όταν ανηφόρισε ο Αβραμόπουλος από τη Βασιλίσσης Σοφίας προς το Υπουργείο Αμυνας, δε θέλησε να αφήσει το έργο του στα χέρια του Βενιζέλου. Έτσι οι  συχνοί επισκέπτες του ΥΠΕΞ, το πρώτο που διαπίστωσαν  με την αλλαγή της ηγεσίας ήταν η κατακόρυφη κατακρήμνιση  του στιλ. Οι σερβιτόροι, εξυπηρετούσαν πια με τα καθημερινά τους ρούχα. Τα φράκα, τα πήρε μαζί του (όχι μεταφορικά, αλλά στην κυριολεξία)  ο Αβραμόπουλος στο Υπουργείο Αμυνας…

Αν το αδιαμφισβήτητο στιλ που έχει ο Αβραμόπουλος και η βαθειά του εξοικείωση με το καλό ντύσιμο και την καλή ζωή  «μετράνε» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τότε ο Αβραμόπουλος διαθέτει τα… φράκα.

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email