Κοινωνία

Ζωγράφου: Επικίνδυνος συνωστισμός στα λεωφορεία της Πανεπιστημιούπολης με ευθύνη της κυβέρνησης

Συνωστισμός και κατάσταση «σαρδελοποίησης» επικρατάτησε σήμερα στο λεωφορείο της γραμμής 250 που εξυπηρετεί την Πανεπιστημιούπολη, εν μέσω πανδημίας. Σήμερα, ξεκίνησαν τα μαθήματα σε ορισμένα Πανεπιστήμια, κι ενώ η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, οι εικόνες την διαψεύδουν. 

Η ουρά των φοιτητών στη συγκεκριμένη γραμμή για να μεταβούν στις σχολές τους, αποδεικνύει την ανάγκη της ενίσχυσης του στόλου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, που η κυβέρνηση αρνείται εδώ και 1,5 χρόνο από την έναρξη της πανδημίας. 

Κάθε χρόνο, οι φοιτητές με τους αγώνες τους διεκδικούν και καταφέρνουν την αύξηση των δρομολογίων, όμως κάθε χρόνο ξεκινούν από το μηδέν με μονά λεωφορεία κι ελάχιστα δρομολόγια.  

Οι φοιτητές διεκδικούν να αυξηθούν τώρα τα δρομολόγια των λεωφορείων 608, 250, 242 που οδηγούν καθημερινά χιλιάδες φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη.

Με αυτόν τον τρόπο να δοθεί λύση στην κατάσταση σαρδελοποίησης που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες φοιτητές μέσα σε αυτά τα λεωφορεία!!!

Όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές να μπορούν να μετακινούνται με τα ΜΜΜ πληρώνοντας μειωμένο εισιτήριο, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής τους στο τμήμα, έως ότου εκδοθεί το πάσο τους!

ΠΗΓΗ: 902.gr
(Επισκέψεις: 290 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend