Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Τραμπ: «Έχω σοβαρές συνομιλίες με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για τον τερματισμό του..

Σε ανάρτησή του ο Τραμπ υποβίβασε  τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, σε απλό… κυβερνήτη και έγραψε: «Σήμερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν με συνάντησε στο Οβάλ Γραφείο για να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής της G7. Τη συνάντηση συγκάλεσε ο κυβερνήτης του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ο σημερινός πρόεδρος της G7, για να αναγνωριστεί η τρίτη επέτειος του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας – ο οποίος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος».

Πρόσθεσε ότι «όλοι εξέφρασαν τον στόχο τους να δουν τον πόλεμο να τελειώνει, και τόνισα τη σημασία της ζωτικής σημασίας “Συμφωνίας για τα κρίσιμα ορυκτά και τις σπάνιες γαίες” μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας, η οποία ελπίζουμε ότι θα υπογραφεί πολύ σύντομα».

Σχετικά θέματα

Απόψεις