“¡Seamos Realistas, Exijamos lo Imposible! “
«Να είμαστε Ρεαλιστές, Να επιζητούμε το αδύνατο!»
Η θεατρική παράσταση που γράφτηκε με τόση αγάπη και παίχτηκε για αρκετά χρόνια στην ελληνική γλώσσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Παρίσι ανεβαίνει πλέον στην γλώσσα του Ernesto Che Guevara, την ισπανική! Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο «Νους».
Σε μια εποχή απαγορευμένη για τα όνειρα των νέων, ένα όνειρο προσωπικό, που έχει και συλλογικό αντίκτυπο, πραγματοποιείται!
98 χρόνια μετά τη γέννησή του στο Rosario της Αργεντινής, ο Che επιστρέφει στο σπίτι του στο Buenos Aires ανατρέποντας την δολοφονία του από την CIA για να εξιστορήσει με αυτοσαρκασμό και ανθρώπινο μεστό λόγο την ζωή του από τα παιδικά του χρόνια.
Η παράσταση για την ζωή του Che και της Κουβανικής επανάστασης έχει στόχο να ταξιδέψει μέχρι την Αργεντινή και την Κούβα. “Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα” και ο Ιμπεριαλισμός βγάζει ξανά το δηλητήριό του στους λαούς του κόσμου. Το δηλητήριό του στη Παλαιστίνη, στο Ιράν και στην αγαπημένη Κούβα.
Την Κούβα που, παρά το ασφυκτικό εμπάργκο, στέκει αγέρωχα σε πολλά επίπεδα! Στο πεδίο της διεθνιστικής αλληλεγγύης στους λαούς του κόσμου, στο καλύτερο σύστημα παιδείας σύμφωνα με την UNESCO και στο πιο αλτρουιστικό σύστημα υγείας στον κόσμο.
¡Cuba no está sola! Η Κούβα δεν είμαι μόνη!
¡Hasta la victoria siempre! Μέχρι την τελική νίκη!

Με την στήριξη του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, της Παλαιστινιακής Παροικίας της Ελλάδας και του Πολιτιστικού συλλόγου “Χοσέ Μαρτί”.
Υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα.
El Che – Teatro
Κείμενο – Ερμηνεία : Βασίλης Κυριάκου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σταματίου
Θέατρο ΝΟΥΣ, Τροίας 34 , Αθήνα
Από το Σάββατο 07/11 και κάθε Σάββατο στις 17:30
(Ημερομηνίες: 07/11, 14/11, 21/11, 28/11, 05/12, 12/12, 19/12)
Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/el-che-theatro-nous/
Τηλ. Επικοινωνίας: 0030 698 607 4477