Κοινωνία

Το Liberal απέλυσε τον εργαζόμενο που ανέβασε κατά λάθος ανάρτηση με κριτική στην κυβέρνηση

Η διοίκηση του φιλοκυβερνητικού Liberal απέλυσε τον εργαζόμενο που ανάρτησε, προφανώς κατά λάθος, στον επίσημο λογαριασμό στο facebook του liberal.gr κείμενο με αντικυβερνητικό σχόλιο, σύμφωνα με πληροφορίες του 3pointmagazine.

Το πρωί της Πέμπτης, ο εργαζόμενος, δημοσίευσε, εκ παραδρομής, μήνυμα με αιχμές προς τον Κ. Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε σχέση με τη «ανέμελη» βόλτα στην Πάρνηθα, όπως επίσης και για το γλέντι διάσημων στο Ντουμπάι με το σχόλιο «Για εσάς 300άρια, για κάποιους Ντουμπάι και γκαζιές στην Πάρνηθα».

Η δημοσίευση συνοδευόταν και από την αγγλική φράση:  «If the penalty for a crime is a fine, then that law only exists for the lower class» που σημαίνει «Αν η ποινή για ένα έγκλημα/παράπτωμα είναι ένα πρόστιμο, τότε ο νόμος υπάρχει μόνο για την κατώτερη τάξη».

Τελικά η ανάρτηση «κατέβηκε» σχεδόν αμέσως, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν να την κοινοποιήσουν και να την αποθηκεύσουν. Όπως σημειώνει το 3pointmagazine.gr «η διοίκηση του Liberal αποδεικνύει πως και η παραμικρή νύξη, μπηχτή ή κριτική στην κυβέρνηση δεν χωρά τελικά στο εν λόγω site (παρά το λογότυπο του) ούτε… από λάθος».

(Επισκέψεις: 2.909 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend