Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το «ηθικό πλεονέκτημα» των «διασυνδέσεων»!

Κυνική ομολογία της Τ. Χριστοδουλοπούλου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) ότι η κόρη της μετατάχθηκε στη Βουλή γιατί «αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

Η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου δηλώνει και «αριστερή».

Η κυρία Τασία Χριστουδουλοπούλου – ως «αριστερή» – δεν είναι κυνική. Αντιθέτως είναι σεμνή και ταπεινή. Ειδικά σε θέματα που άπτονται του «ηθικού πλεονεκτήματος» που η κυβέρνηση Τσίπρα θεωρεί – καθότι “αριστερή” – ότι διαθέτει…  

Κατά την άποψη μας, φυσικά, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά. Αυτό, όμως, ας το αφήσουμε στην άκρη. Ας δούμε το άλλος σκέλος της πολιτικής τους ύπαρξης: Το «ηθικό πλεονέκτημά» τους, ανεξαρτήτως πολιτικού προσήμου.

Η κυρία Τασία Χριστουδουλοπούλου, λοιπόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της παρουσίας σε εκπομπή στον σταθμό Alpha, όταν ρωτήθηκε αν τίθεται ηθικό ζήτημα με τη μετάταξη της κόρης της, μας είπε – ανερυθρίαστα – τα εξής “ηθικά” (πέρα από… “αριστερά”): 

«Με την έννοια που το λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχτεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν  κάποιες γνωριμίεςδιασυνδέσεις κ.τλ. Δεν το συζητάμε αυτό και ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε “έλα εδώ”».

Όλα τα παραπάνω θαυμάσια, μπορείτε να τα δείτε και να τα ακούσετε στο βίντεο:   

Έτσι έχουν τα πράγματα, λοιπόν. Οπως – ακριβώς – τα περιέγραψε η κυρία Χριστοδουλοπούλου. Που σημαίνει ότι αν στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο καιρό αυτό εννοούσαν ως «ηθικό πλεονέκτημα», δηλαδή το πλεονέκτημα των «γνωριμιών και των διασυνδέσεων», τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αλλωστε αυτό είναι, σύμφωνα και με τον συνολικό “βίο και πολιτεία” τους, και το μοναδικό «ηθικό πλεονέκτημα» που τους αξίζει και τους ταιριάζει. 

Σημείωση: Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και μετατρέποντας την ανάγκη σε φιλοτιμία, η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε ότι παγώνει τις 32 εναπομείνασες μετατάξεις που δεν πρόκαναν να ολοκληρωθούν πριν ξεσπάσουν οι αντιδράσεις. Για περισσότερα σχετικά με το «πάγωμα» και την… ευαισθησία της κυβέρνησης διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ (εδώ). 

(Επισκέψεις: 1.553 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend