Οι συνένοχοι

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 17 Νοεμβρίου 2015

Ρωσία και Αμερική, δύο χώρες εκ διά μέτρου αντίθετες μεταξύ τους. Πολλοί ήταν αυτοί που νόμιζαν, ότι μετά την κατάργηση του Σοσιαλισμού και τη μετατροπή της Ρωσίας σε Καπιταλιστική Χώρα, όλα θα άλλαζαν δια μαγείας.

«Άνθρακες ο θησαυρός», όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα, αλλά η ένταση μεταξύ των μεγάλων συνεχώς αυξάνει, σε όλους του χώρους.

Προ ημερών ξεκίνησε ένας αρκετά σοβαρός καυγάς στο χώρο του Αθλητισμού, σε ένα χώρο ευαίσθητο, δύσκολο με μεγάλη δημοφιλία και μεγάλες πολιτικές διαφορές.

Προχθές, σε σημείωμα στον πάντα φιλόξενο «Ημεροδρόμο», είχα αναφερθεί στους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους, ο παγκόσμιος αθλητισμός μέρα με τι μέρα βυθίζεται στη σαπίλα και τη διαφθορά, ακολουθώντας το γενικότερο κλήμα παρακμής που επικρατεί σήμερα σε όλα τα επίπεδα, σε όλες της κοινωνίες του κόσμου.

Πώς θα ήταν λοιπόν δυνατόν να γλιτώσει ο αθλητισμός, με τα δισεκατομμύρια που περνάνε μέσα από αυτόν, μετά τον χυδαίο «βιασμό» του από το πολυεθνικό Κεφάλαιο;

Μιλάει η Αμερική για «ντόπινγκ», όταν στο επαγγελματικό Μπάσκετ, έχουν απαγορευτεί οι εξετάσεις, για απαγορευμένες ουσίες… Όχι βέβαια ότι στη Ρωσία τα πράγματα είναι καλύτερα, άλλωστε να μη μας διαφεύγει, ότι αυτοί οι δύο μαζί με τη ΔΟΕ έχουν την ευθύνη για την ραγδαία καταστροφή που συντελείται και στον χώρο του αθλητισμού.

Αυτή τη στιγμή, η παγκόσμια οικονομική κυριαρχία παίζεται στο «μπαρμπούτι» από όλους αυτούς τους τρισάθλιους ανήθικους ηγέτες, που χρησιμοποιούν τις ζωές αθώων ψυχών, καταστρέφοντας χώρες με ιστορία χιλιάδων ετών, μόνο και μόνο, για τα κέρδη των πολυεθνικών.

Και καλά οι ΗΠΑ, η Ρωσία, όμως, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, εμείς, η Ελλάδα, χώρες με Ιστορία, με Κουλτούρα, πώς δεχόμαστε να έχουμε συμμετοχή σε αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ;

Πως δεχόμαστε να έχουμε συμμετοχή, στον πνιγμό αθώων παιδιών γερόντων και εγκύων;

Είμαστε συνυπεύθυνοι σε αυτό το έγκλημα ,σε αυτό το ξεκλήρισμα των Λαών…, να μην το ξεχνάμε.

Ετικέττες: , , ,

Διαφήμιση

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email