Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ρόμπερτ ντε Νίρο για τον Τραμπ – «Διχάζει και καταστρέφει τη χώρα. Οι Αμερικανοί πρέπει να αντισταθούν»

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ,  εξαπέλυσε ο εμβληματικός Αμερικανός ηθοποιός και βραβευμένος με Οσκαρ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, καλώντας..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ,  εξαπέλυσε ο εμβληματικός Αμερικανός ηθοποιός και βραβευμένος με Οσκαρ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, καλώντας τους Αμερικανούς πολίτες να «αντισταθούν» απέναντι στην πολιτική του.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, αφού περιέγραψε μια «ζοφερή πραγματικότητα» και τόνισε πως «η ιστορία είναι η χώρα μας και ο Τραμπ την καταστρέφει», συμπλήρωσε με έμφαση «Εμείς πρέπει να σώσουμε αυτήν τη χώρα».

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο δρόμος αντίδρασης, ο ηθοποιός ήταν κατηγορηματικός: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να αντισταθούν, να αντισταθούν, να αντισταθούν. Δεν υπάρχει εύκολη διέξοδος. Δεν θα έρθει εύκολα. Υπάρχει κάποια στιγμή που ξέρεις ότι πρέπει να το κάνεις αυτό για τη ζωή σου και για την επιβίωσή σου. Θα πρέπει να πηδήξεις και να τρέξεις μέσα από τη φωτιά, γιατί αν δεν το κάνεις, δεν θα ξεφύγεις».

Στο ερώτημα αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Λευκό Οίκο με τη λήξη της θητείας του,  ο ηθοποιός απάντησε αρνητικά: «Απολύτως όχι. Το βλέπουμε συνέχεια – αυτός ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα θέλει να φύγει».

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είχε ασκήσει έντονη κριτική και από τη σκηνή του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου είχε δηλώσει: «Στη χώρα μου, παλεύουμε με νύχια και με δόντια για τη δημοκρατία που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένη. Και αυτό αφορά όλους μας εδώ, γιατί η τέχνη είναι η φωτιά που ενώνει τους ανθρώπους. Η τέχνη αναζητά την αλήθεια, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα – και γι’ αυτό αποτελεί απειλή».

Σχετικά θέματα

Post
Filter