Πολιτική

Περιστέρι: Αγιασμός με τον «Καιάδα» των ναζί!

Με τον Γερμενή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής έκανε αγιασμό η δημοτική αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία (από τον 902.gr) ο Γερμενής (πρώτος από αριστερά) στέκεται καμαρωτός μαζί με τον δήμαρχο Παχατουρίδη, αλλά και εκπροσώπους κομμάτων.  

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η Τομεακή Επιτροπή Περιστερίου του ΚΚΕ ο Γερμενής συμμετείχε «στον Αγιασμό των Υδάτων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών την Κυριακή 6 Γενάρη 2019».  Χαρακτηριστικό είναι,δε,  ότι -βίντεο ΕΔΩ –στον χαιρετισμό του δημάρχου περίσσευαν τα «όλοι μαζί» και «όλοι αγαπημένοι».

Ας θυμηθούμε και κάτι ακόμα για τον καλεσμένο ναζί στον αγιασμό στο Περιστέρι: Εκτός από εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής  είναι και «άγιος άνθρωπος». Αριστερά στη κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος μπορείτε να τον δείτε σε μια όχι τόσο χριστιανική αμφίεση.  Ο γνωστός «Καιάδας» των ναζί , έχει – όπως έχει καταγραφεί σε πολλά παλιότερα δημοσιεύματα – και… καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τι είδους ανησυχίες είναι αυτές μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Θεός, Χριστός και… χρυσαυγίτικος οχετός.

Προφανώς, το κυρίαρχο ζήτημα – και για τον δήμαρχο Περιστερίου κι εκείνους που φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Γερμενή – είναι πως πρόκειται για εκπρόσωπο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Οι… άλλες ανησυχίες του «Καιάδα» (και άλλων από τη Χρυσή Αυγή), όμως, δείχνει πως «πουλάνε» και χριστιανική πίστη, ως θεομπαίχτες. 

***

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση – καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Περιστερίου του ΚΚΕ: 

«Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι φονιάδες (Γνωστό…). Όσοι όμως τους ανέχονται, τι είναι; Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου και τον ίδιο το δήμαρχο για την επαναλαμβανόμενη ανοχή τους στη συμμετοχή στελεχών της εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε δημοτικές ή άλλες εκδηλώσεις! Το τελευταίο περιστατικό, ήταν η συμμετοχή του υπόδικου βουλευτή του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, στον Αγιασμό των Υδάτων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών την Κυριακή 6 Γενάρη 2019. Αποτελεί πρόκληση, να βλέπεις τα τσιράκια των αφεντικών, τους δολοφόνους εργατών και μεταναστών, λίγες εκατοντάδες μέτρα από εκεί που οι Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών (πρόγονοι των Χρυσαυγιτών) στις 6/7/1944 έστηναν μπλόκο για να ξεκληρίσουν ότι πιο σπουδαίο ανδρώθηκε στο Περιστέρι, τους εργάτες, το λαό, του Περιστερίου, που σάλπισε την αντίσταση ενάντια στο φασίστα κατακτητή. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Η διοίκηση Παχατουρίδη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ που στέκονται πλάι – πλάι μ’ αυτό το κατακάθι σαν να μη συμβαίνει τίποτα, έχουν ευθύνη. Μ’ αυτό τον τρόπο στρώνουν το έδαφος της δράσης και της ύπαρξης των φασιστών στην περιοχή μας. Από τη μία, μας το παίζουν δημοκράτες και αντιφασίστες, από την άλλη στρώνουν κόκκινα χαλιά στα στελέχη της Χρυσής Αυγής στις επίσημες εκδηλώσεις τους! Δε μας εκπλήσσουν, γιατί υπηρετούν τα ίδια αφεντικά, τον καπιταλισμό! Οι φασίστες δεν έχουν θέση στο Περιστέρι! Ο λαός του Περιστερίου δεν ξεχνά, τι σημαίνει φασισμός! Ξέρει να τον πολεμά! Καλούμε τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους να βγάλουν συμπεράσματα, όχι μόνο για το φασισμό και ποιον υπηρετεί, αλλά και για τους ντόπιους οικοδεσπότες του: τη Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη και τα κατά τα άλλα κόμματα του “δημοκρατικού” τόξου ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!

Απομονώνουμε τους Φασίστες και όσους τους ανέχονται! Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες και το κίνημα των εργατών είναι τα δικά μας όπλα. Μέσα από την πάλη του ο λαός θα στείλει ξανά στον αγύριστο το φασισμό και το καπιταλιστικό σύστημα που το γεννά! Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον».

 

(Επισκέψεις: 1.968 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend