Ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Oδό, στην Μεσογείων, στην Μαραθώνος, χιλιάδες εγκλωβισμένοι, αδιαπέραστο σε Κηφισίας, Κατεχάκη, εθνική Αθηνών – Λαμίας, κατάσταση απελπιστική. 

Ειδικά στην Αττική Οδό έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων από οδηγούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Από το πρωί και για πάνω από 12 ώρες και 13 ώρες, χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα (Δευτέρα 24/1, ώρα 23.30) όμηροι του κράτους των εργολάβων και την αχρηστίας των πολιτικών τους εκπροσώπων. 

Τι έχει να πει για την απελπιστική αυτή κατάσταση η κυβέρνηση αλλά και η ίδια η Αττική Οδός. Η κυβέρνηση συνεχίζει να παριστάνει τον «ήρωα» που τα έχει όλα υπό έλεγχο, μέχρι να αρχίσει να πέφτει – όπως γίνεται συνήθως – το μπαλάκι των ευθυνών από τον έναν φορέα στον άλλον. 

Αργότερα, πάντως, ο Χρήστος Στυλιανίδης υπουργός Πολιτικής Προστασίας, ισχυρίστηκε:  «Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό, παρά τις συσκέψεις στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα έχουν επάρκεια μέσων». Καταλάβατε; Σαν τα μικρά παιδιά! Τους το είχε τάξει λέει η εταιρεία και τώρα θύμωσαν στην εταιρεία…

Η εταιρεία όμως, η Αττική οδός, μίλησε. Και τι είπε; Πως μεταξύ άλλων φταίει και… η έλλειψη εμπειρίας των οδηγών! Έτσι, μεταξύ άλλων υποστηρίζει: