Κοινωνία Πολιτική

Όταν ο αντικομμουνισμός Κιουτσούκη «συναντά» τον αρχιναζί Μιχαλολιάκο

«Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στον Γενικό Γραμματέα του προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα. Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος, γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η “υπεύθυνη διακυβέρνηση” της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο», αναφέρει σε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Με την ανακοίνωση αυτή το ΚΚΕ απαντά στις ταγματο – αθλιότητες που ξεστόμισε  ο γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης, με αφορμή τα γεγονότα στη Ρόδο.

Ο Κιουτσούκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης». Επίσης, με έναν αντικομμουνισμό άλλων εποχών που φαίνεται πως ξανάρχεται (δείτε τις δηλώσεις των ταγματο- Κυρανάκηδων) χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ «παραστρατιωτική οργάνωση αντίστοιχη της Χρυσής Αυγής».

Με λίγα λόγια έχουμε αντικομμουνισμό μαζί με την άθλια θεωρία των δύο άκρων, την οποία εκείνοι που την υπερασπίζονται συνήθως καταλήγουν να «μοιάζουν» με τους φασίστες. Ο Κιουτσούκης άλλωστε το απέδειξε, υποστηρίζοντας: «Τι παραπάνω έχουν κάνει οι χρυσαυγίτες»;  

Και κάπου εκεί ο αντικομμουνισμός του «συναντήθηκε» με τον αρχιναζί Μιχαλολιάκο: 

 

 

(Επισκέψεις: 3.112 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend