Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Οχετός από τον Αδωνι Γεωργιάδη που ξεπλένει χωρίς ντροπή τα ισραηλινά εγκλήματα – ΚΚΕ: Προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Νετανιάχου

Σε δηλώσεις που θα ζήλευαν ακόμα και οι ακροδεξιοί υπουργοί της ισραηλινής κυβέρνησης προχώρησε ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της..

Σε δηλώσεις που θα ζήλευαν ακόμα και οι ακροδεξιοί υπουργοί της ισραηλινής κυβέρνησης προχώρησε ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της ΝΔ, Άδ. Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεπλύνει τα ισραηλινά εγκλήματα στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

Σε συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ1 ο υπουργός της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Παλαιστίνιους (στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά) δεν ευθύνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί αλλά … η Χαμάς.

Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης είπε:

«Η Χαμάς ευθύνεται για τα παιδιά θύματα στη Γάζα. Αυτή έχει πάρει όμηρους και τον λαό της Παλαιστίνης στη Γάζα, Χρησιμοποιεί τον λαό της Παλαιστίνης ως ανθρώπινη ασπίδα. Τους βάζει μπροστά στα στρατιωτικά τμήματα για να σκοτώνονται, για να κερδίζει τη διεθνή συμπάθεια».

Αυτός ο κύριος είπε κι άλλες χυδαιότητες για να ολοκληρώσει το “ξάσπρισμα” του κράτους – φονιά. 

Επανέφερε την μαύρη προπαγάνδα περί αντισημιτισμού μιλώντας μάλιστα εξ ονόματος όλων των ευρωπαίων πολιτών λέγοντας ότι “οι ευρωπαίοι πολίτες στείλαμε ένα μήνυμα…”. Προφανώς για τον Αδ. Γεωργιάδη οι 15. 000 που διαδήλωναν στο Μαλμε της Σουηδίας  – και χιλιάδες άλλοι που διαδηλώνουν από τότε που ξεκίνησε η γενοκτονία – και που πιθανόν δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν στον καραγκιόζ μπερντέ τη Γιουροβίζιον δεν είναι ευρωπαίοι πολίτες! Και συνέχισε με τον γνωστό γκεμπελισμό μιλώντας για “αυτή τη καινούργια περίοδο αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί στη Δύση υποβοηθούμενη από την ανοησία της άκρας αριστεράς…”  

Και συνεχίζει να αποθεώνει το Ισραήλ με εξοργιστικό τρόπο. Είπε, λοιπόν, και προφανώς δεν ντράπηκε και δεν σεβάστηκε ότι το αίμα 15.000 σκοτωμένων παιδιών ότι “το Ισραήλ είναι μια δημοκρατία, με πλήρη ελευθερία του λόγου και με υπεράσπιση των αξιών της Δύσης”.  

Είναι τόση η δημοκρατία του Ισραήλ που το Κοινοβούλιο ενέκρινε την αποπομπή του κομμουνιστή βουλευτή Όφερ Κασίφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ Ισραήλ και βουλευτή του Χαντάς (Δημοκρατικό Μέτωπο για την Ειρήνη και την Ισότητα) επειδή συμφώνησε με την παραπομπή του Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τη σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας.

Είπε, επίσης, ότι “το Ισραήλ έχει απέναντί του μία τρομοκρατική οργάνωση, τη Χαμάς” και “όχι το λαό της Παλαιστίνης”… Ε

Αραγε, κύριε Γεωργιάδη, οι 35.000 νεκροί Παλαιστίνιοι, τα 15.000 νεκρά παιδιά, οι 8.000 αγνοούμενοι, οι πεταμένοι στους ομαδικούς τάφους, τα βρέφη που πεθαίνουν πριν ζήσουν, το 1,5 εκ. άνθρωποι που λιώνουν στη Ράφα, οι πεινασμένοι και οι άρρωστοι… δεν είναι λαός της Παλαιστίνης;

ΚΚΕ: Οι υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ επιχειρούν να ξεπλύνουν αυτά τα εγκλήματα

Σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη σχετικά με την Παλαιστίνη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Την ώρα που το κατοχικό κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, με αποτέλεσμα 35.000 νεκρούς εκ των οποίων 15.000 παιδιά, αλλά και την ώρα που δυναμώνει το κίνημα καταδίκης αυτής της βαρβαρότητας σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας, οι υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ, με προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Νετανιάχου, επιχειρούν να ξεπλύνουν αυτά τα εγκλήματα.

Εξελίσσονται σε κανονικούς συνηγόρους υπεράσπισης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, υιοθετώντας όλα τα φαιδρά προσχήματα του Ισραήλ ότι δήθεν όλα γίνονται για την απελευθέρωση των ομήρων!

Πρόκειται για επιχειρήματα που πλέον δυσκολεύονται να υποστηρίξουν ακόμη και οι πιο πιστοί σύμμαχοι του Ισραήλ. Οι υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ και όλοι όσοι αναμασούν αυτήν την προπαγάνδα θα ήταν απλά γελοίοι, αν δεν ήταν πολύ επικίνδυνοι, εμπλέκοντας τον ελληνικό λαό σε μεγάλες περιπέτειες, νομιμοποιώντας κατοχικά καθεστώτα και μετατρέποντας τη χώρα μας σε θύτη άλλων λαών.»

Στο βίντεο (από το 00.09 κ.έ) “θαυμάστε” τον υπουργό που ξεπλένει το Ισραήλ:

Σχετικά θέματα