Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Διαδηλώσεις στη Γαλλία: Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε να «πουλήσει» ρατσισμό με ΨΕΜΑΤΑ και κατάφερε γίνει δημόσια ξεφτίλα (εικόνες)

Για να «πουλήσει» τον ρατσισμό του ανέβασε διαδήλωση που έγινε τρία χρόνια πριν! Ακόμα και όταν αποδείχτηκε το ψέμα του, είχε το θράσος να γράψει πως πρόκειται για κινητοποίηση που έγινε «πριν μερικές μέρες».

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Ο «και α και ου» υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη προσπάθησε να «πουλήσει» το ρατσιστικό του παραμύθι για τις κινητοποιήσεις που γίνονται στη Γαλλία. Αυτό που κατάφερε είναι να γίνει δημόσια ξεφτίλα (δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι κι αλλιώς). 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του είπε ΨΕΜΑΤΑ. Ιδού τι έγραψε: 

«Δείτε εικόνα από τις διαδηλώσεις στην Γαλλία. Τί παρατηρείτε; Ούτε μια Γαλλική Σημαία. Μόνον Παλαιστίνη….η Ευρώπη στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας της».

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ανταποκρίτρια χρόνια στη Γαλλία, με ανάρτηση της, υποστήριξε, με αποδείξεις, τα εξής: «Κύριε υπουργέ οι εικόνες που μας δείχνετε δεν είναι από τις τωρινές διαδηλώσεις στη Γαλλία. Το βίντεο που ανεβάσατε είναι από διαδήλωση για την Παλαιστίνη στο Παρίσι στις 22/10/2023. Παρακαλώ διορθώστε. Ευχαριστώ. (Πηγή: @brutofficiel)».

Τότε τι λέτε ότι έκανε αυτός ογκόλιθος της πολιτικής ζωής του τόπου; Με νέα ανάρτηση δεν αποδέχτηκε, καν, το λάθος του, πλήρως, γράφοντας: «Πράγματι η εικόνα της διαδήλωσης αυτής δεν είναι από σήμερα αλλά πριν από μερικές μέρες. Και; Η ουσία του σχολίου μου δεν αλλάζει. Η Γαλλία και η Ευρώπη πλέον απειλούνται σοβαρά».

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ: Η διαδήλωση, όπως αναφέρει με αποδείξεις η δημοσιογράφος Μ. Δεναξά είναι, τρία χρόνια πριν (και όχι «μερικές μέρες» όπως γράφει ο υπουργός). Επιπλέον, πρόκειται για διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Σχετικά θέματα

Post
Filter