Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Ο ισραηλινός στρατός διέταξε την εκκένωση της Ράφα – Συνεχίζει την σφαγή γυναικόπαιδων!

Η ισραηλινή πολεμική μηχανή του δολοφονικού κράτους – το οποίο «κοινές δημοκρατικές αξίες και οράματα» με την Ελλάδα, όπως μας..

Η ισραηλινή πολεμική μηχανή του δολοφονικού κράτους – το οποίο «κοινές δημοκρατικές αξίες και οράματα» με την Ελλάδα, όπως μας είπαν εχθές Μητσοτάκης και Νετανίαχου καιορμώμενο από αυτές… τις “αξίες” μακελεύει τον παλαιστινιακό λαό – εξέδωσε εντολή εκκένωσης για το μεγαλύτερο μέρος της νότιας πόλης Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωσή τους προειδοποιούν πως επέστρεψαν για να πολεμήσουν «πιο επιθετικά».

Η ανακοίνωση του στρατού

«Προς όλους τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας που βρίσκονται στις περιοχές της Ράφα, στους δήμους Nasr και Shawkah, στις ανατολικές και δυτικές περιφερειακές περιοχές και στις γειτονιές Al Salam, Al Manara και Qizan Al Najjar. Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) είναι έτοιμες να πολεμήσουν με ακραία δύναμη για να εξαλείψουν τις δυνατότητες των τρομοκρατικών οργανώσεων σε αυτές τις περιοχές. Για την ασφάλειά σας, πρέπει να μετακινηθείτε αμέσως στα καταφύγια στο Mawasi»

Συνεχίζεται η σφαγή του παλαιστινιακού λαού

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά, σκοτώθηκαν εχθές ύστερα από δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Εν τω μεταξύ η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε ότι οι νεκροί διασώστες ύστερα από τα πλήγματα του κράτους – δολοφόνου σε ασθενοφόρα που θεωρούσε «ύποπτα» (!) ανέρχονται σε 15. 

Το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του ότι οι σοροί οκτώ νοσηλευτών ανασύρθηκαν σήμερα μετά από απώλεια επαφής μαζί τους τις προηγούμενες ημέρες, ενώ πρόσθεσε ότι «Μερικά από αυτά τα πτώματα δέθηκαν και πυροβολήθηκαν στο στήθος. Τα έθαψαν σε μια βαθιά τρύπα για να αποτραπεί η αναγνώρισή τους».

Σύμφωνα με το Quds από τις 18 Μάρτη, το Ισραήλ έχει σκοτώσει σχεδόν 900 ανθρώπους και έχει τραυματίσει περίπου 2.000, διαμορφώνοντας έτσι τον τραγικό κατάλογο από την γενοκτονία που διαπράττει σε πάνω από 50.200 νεκρούς Παλαιστινίους. 

Σχετικά θέματα