Πολιτισμός

Ο «Ημεροδρόμος» σήμερα πάει Θέατρο: «Τους Ζυγούς Λύσατε» του Βασίλη Παπαβασιλείου

 Ο «Ημεροδρόμος», το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, πάει Θέατρο. Διαβάστε για την παράσταση και τον τρόπο που μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια.

  Καλούμε τους αναγνώστες το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου να παρακολουθήσουμε την εξαιρετική παράσταση «Τους Ζυγούς Λύσατε» του Βασίλη Παπαβασιλείου,η οποία παίζεται στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν (Φρυνίχου 14, Πλάκα)Ώρα έναρξης: 6 το απόγευμα. 

  Για να κλείσετε τα εισιτήρια σας επικοινωνείτε με το ταμείο του Θεάτρου (Τηλέφωνο:2103222464 – Ώρες επικοινωνίας 10 π.μ με 1 μ.μ και 5 μ.μ με 10 μ.μ). Δηλώνετε πως είστε από το κάλεσμα του «Ημεροδρόμου» για την παράσταση του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ενιαία προνομιακή τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Κλείνετε τις θέσεις και σας ενημερώνουν πόση ώρα νωρίτερα πρέπει να είστε στο Θέατρο. 

Για την παράσταση του Βασίλη Παπαβασιλείου 

Από τον Νοέμβριο του 2018 συνεχίζονται με επιτυχία οι ασκήσεις θεατρικού ακτιβισμού του Βασίλη Παπαβασιλείου που ξεκίνησαν το 2015 στο Θέατρο της οδού Φρυνίχου.

Τρία χρόνια μετά το «Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι»ο Φωκίων Καπνίδης (Βασίλης Παπαβασιλείου) επιστρέφει στο Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικώς Υστερούντων (ΑΑΨΟΥ) και στον γνωστό τόπο του εγκλήματος«Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» στην οδό Φρυνίχου.

Αυτή τη φορά δεν είναι ο βραβευμένος «Τρόφιμος της Χρονιάς» αλλά ο δαφνοστεφανωμένος «Ψεκασμένος» της οκταετίας.

Το Ίδρυμα γιορτάζει την έξοδο από τα μνημόνια κλείνοντας τις πύλες του και ταυτόχρονα πανηγυρίζει για την είσοδο … Πού αλήθεια; Στο Διάστημα; Στις Αγορές; Στα Δυτικά Βαλκάνια;

Σ’ αυτά και σε πλήθος άλλα ερωτήματα θα επιχειρήσει να απαντήσει ο Φωκίων σε μια εκδήλωση που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί παρά να έχει και ελαφρώς προεκλογικό χαρακτήρα.

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Βασίλης Παπαβασιλείου – Καλλιτεχνική συνεργάτις- Εκτέλεση παραγωγής: Νικολέτα Φιλόσογλου -Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

(Επισκέψεις: 979 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend