Διεθνή

Ναζιστικά καλλιστεία για τον τίτλο «Μις Χίτλερ»…

Είναι οι Ναζί της διπλανής πόρτας. Αυτοί που υπάνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους …ανώτερη φυλή. Υμνούν την κτηνωδία και τα εγκλήματα του ναζισμού. Ονειρεύονται νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ολοκαυτώματα.

Κάποιοι από αυτούς έφτασαν στο σημείο να διοργανώσουν διαγωνισμούς ομορφιάς. Ναζιστικά καλλιστεία. Ο τίτλος τους: «Μις Χίτλερ 2018». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από Ρωσική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης… Στη χώρα του Κόκκινου Στρατού που συνέτριψε τον ναζισμό ξεφυτρώνουν τα τελευταία χρόνια πολλά φασιστικά απολιθώματα. 

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού ενθάρρυναν τις κοπέλες να συμμετάσχουν σε αυτόν στέλνοντας σέξι selfies με θεματική το ναζισμό, ενώ στην αίτησή τους εξηγούσαν γιατί «αγαπούν και σέβονται το Τρίτο Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ».

Ευτυχώς απέναντι στο διαγωνισμό της ντροπής, υπήρξε οργανωμένη αντίδραση και γενικευμένη λαϊκή κατακραυγή και τελικά ματαιώθηκε.

Ωστόσο είχαν προφτάσει να επιλέξουν τέσσερις γυναίκες φιναλίστ του διαγωνισμού. Ήταν από τέσσερις χώρες και όλες τους, έσπευσαν να φωτογραφηθούν με ναζιστικές στολές χαιρετώντας ναζιστικά.

Όλες τους πόζαραν ντυμένες ναζί, και κρατώντας το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο αγών μου». Εκτός από τον τιτλο Μις Χίτλερ, υπήρχαν και οι τίτλοι Μις Εύα Μπράουν, Μις Εντελβάις, και Μις Σκουλντ. Τέτοια διαστροφή. Τέτοια ηλιθιότητα. Επικίνδυνη όμως. Ειδικά όταν επιχειρεί να διεισδύσει μέσα στη νεολαία. Να γεννήσει νέα αυγά του φιδιού. 

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δήλωσαν ότι στόχος τους ήταν να προωθήσουν τον χριστιανικό πολιτισμό (!) αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ της χιτλερικής νεολαίας. «Πάνω από όλα όμως» λένε, «θέλαμε να προασπίσουμε την ομορφιά των γυναικών».

Η ρωσική ιστοσελίδα που διοργάνωσε το διαγωνισμό όνομάζεται Vkontakt και είναι μια ιστοσελίδα σαν το facebook που τη χρησιμοποιεί το 68% των Ρώσων χρηστών.

Οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της Vkontakt, είπαν πως ύστερα από τη μεγάλη κατακραυγή μπλόκαραν και κατέβασαν τη σελίδα για το διαγωνισμό ομορφιά Μις Χίτλερ…

Σημειώνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της timesofisrael.com (εδώ) είχε επιχειρηθεί να γίνει παρόμοιος διαγωνισμός το 2014. 

(Visited 856 times, 11 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend