Πολιτική

«Μήπως είναι επίσης σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του;»

Η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, αρθρογράφησε για το...ρατσιστομπάρμπεκιου

«Η μουσουλμανική θρησκεία επιβάλλει την μπούρκα και τα τσαντόρ. Να υποθέσουμε πως είναι εξίσου ποινικά κολάσιμος σαδισμός να κυκλοφορούν οι Ελληνίδες με τα αμάνικα δίπλα στα κέντρα φιλοξενίας, πόσο μάλλον μέσα σε αυτά;

Μήπως είναι επίσης σαδισμός να κάνει κάποιος τον σταυρό του επειδή τυχαίνει να ζει δίπλα σε μια κοινότητα προσφύγων μουσουλμάνων;

Μήπως ενοχλούν αισθητικά και οι εκκλησίες, η σημαία, οι παραδόσεις; Μήπως να δημιουργήσουμε ζώνες απαγόρευσης κατανάλωσης χοιρινού σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από τα κέντρα φιλοξενίας;»

Τα παραπάνω είναι ορισμένα για τα οποία αναρωτιέται η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη, σε άρθρο της στην romfea.gr, με αφορμή τη συζήτηση για το ρατσιστομπάρμπεκιου. Να σημειωθεί πως αυτά τα έγραφε πριν γίνει και ίσως τώρα να μην έχει την ίδια γνώμη, παραμένοντας στη γραμμή στήριξης των «Ελληναράδων» που έψησαν σουβλάκια ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες… γιατί «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». 

Στο ίδιο άρθρο υποστηρίζει: «Αποτελεί ανάλυση ενός άλλου επιπέδου το γιατί οι πρόσφυγες, αντί να επιλέξουν τη μετανάστευσή τους σε ευημερούσες αραβικές και ομόθρησκες χώρες αποφάσισαν να περάσουν στην Ευρώπη.Οι Έλληνες δε μάθαμε να βουλιάζουμε βάρκες, ούτε να κλείνουμε σύνορα. Ήμασταν πρόσφυγες και ξέρουμε.Αλλά και σαν πρόσφυγες σεβαστήκαμε πάντοτε τη χώρα που βρήκαμε ως νέα πατρίδα. Αυτό οφείλει να κάνει κάθε πρόσφυγας που μπαίνει στην Ελλάδα».

 

(Επισκέψεις: 1.852 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend