Απόψεις

Για τα λεφτά…

Tι ψάχνει ο κ Αλαφούζος με τη μήνυση που θέλει να καταθέσει εναντίον των εισαγγελέων της ΕΠΟ; Μήπως την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν είμαστε καλά! Φίλοι μου,«τι είναι αυτό που κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια;».

Λεφτά ψάχνει, λεφτά και πολλά μάλιστα. Τόσο απλό…

Γιατί αν πέταγε η ΕΠΟ τον Ολυμπιακό έξω από το Πρωτάθλημα, τη θέση του στο Τσάμπιονς Λιγκ θα την έπαιρνε (μαζί με τα εκατομμύρια) η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ρε παιδιά, πότε θα σοβαρευτούμε; Αν η ΕΠΟ προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, θα τινάξει το εθνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον αέρα και το ερώτημα είναι: «ποιος θα αναλάβει μια τέτοια ευθύνη;». Κανείς.

Και να μην ξεχνάμε ότι η ΕΠΟ έχει εκ του Νόμου το δικαίωμα να αποβάλει από το πρωτάθλημα την ομάδα που προσφεύγει, για οποιαδήποτε αιτία, στα πολιτικά δικαστήρια.

Μόνο βρόμα και δυσωδία, φίλοι μου, εκπέμπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η προσφορά του.

******************************************

Για λαθρεμπόριο πετρελαίου, καταδικάστηκε με 5 χρόνια φυλακή, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ο…  Μελισσανίδης. Η υπόθεση εκρεμούσε 20 χρόνια (!!!)  και αφορούσε  εικονικούς εφοδιασμούς και παράνομη διακίνηση καυσίμων στην εσωτερική αγορά,  το διάστημα 1993/1995,  από την Εταιρεία ¨Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ¨.

Αυτός ο κύριος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της ΠΑΕ ΑΕΚ και το κράτος πρόκειται να τον χρηματοδοτήσει με τα δικά μας τα Λεφτά ( με 20 εκατομμύρια ) για να φτιάξει Γήπεδο… Όταν 6,5 εκατομμύρια είμαστε φτωχοί, εκ των οποίων  1,5 εκατομμύρια άνεργοι, ενώ  3,5 εκατομμύρια τους ταΐζουν η γειτονιά και τα συσσίτια.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Μελισσανίδης ετοιμάζεται να καταγγείλει τον Μαρινάκη για… διαφθορά.  Όλα αυτά τα καλά παιδιά, που υποτίθεται ότι η Κυβέρνηση θα τους έβαζε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, έχουν στα χέρια τους και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, επηρεάζοντας πολύ ΣΟΒΑΡΑ τον υπόλοιπο Αθλητισμό και όχι μόνο …….

(Visited 1 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend