Κοινωνία

Κοζάνη: Απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων κατά εργαζομένων

Απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων κατά εργαζομένων που διαδήλωναν στην Κοζάνη, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα. 

Σωματεία και φορείς από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο όπου γίνεται εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην αντιλαϊκή πολιτική. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τη συγκέντρωση που διαδήλωνε στο κεντρικό δρόμο έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο και υπήρξε προσαγωγή ενός διαδηλωτή, που μετά την άμεση παρέμβαση των διαδηλωτών, αφέθηκε ελεύθερος. Από την επίθεση τραυματίστηκαν αρκετοί διαδηλωτές. Την επίθεση καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Η επιχείρηση τρομοκρατίας έπεσε στο κενό, καθώς οι διαδηλωτές παρέμειναν για αρκετή ώρα συγκεντρωμένοι έξω από το Κέντρο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΝΔ τσακίζουν τον λαό για την πλουτοκρατία», «Τέρμα πια οι αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες», «Η ανάπτυξή τους είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Με μεγαλύτερο πείσμα το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την οργάνωση της πάλης του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου» τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση Σωματεία της Κοζάνης καταδικάζοντας παράλληλα την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων.

Πηγή: 902.gr 

(Επισκέψεις: 21 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend