Απόψεις

Η «κόντρα»

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει, ότι, η κόντρα, μεταξύ Μαρινάκη Μελισσανίδη, μπορεί να είναι μια καλή αφετηρία για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου;

Να μην τρελαθούμε…

Σιγά να μην τους ένοιαξε, η επίθεση στον πρώην διαιτητή, και νυν παράγοντα της διαιτησίας, Χριστόφορο Ζωγράφο, λες και είναι η πρώτη φορά που δέρνουν η καταστρέφουν περιουσίες διαιτητών, οι οργανωμένοι μπράβοι των ΠΑΕ.

Οι μεγάλες oμάδες στο επαγγελματικό Ποδόσφαιρο είναι γνωστό, ότι, χρησιμοποιούνται από τα μεγάλα αφεντικά σα βιτρίνα, για να κρύβονται οι οποιεσδήποτε βρομιές τους. Αυτά είναι γνωστά πράγματα.

Δεκάδες Νόμοι έχουν ψηφισθεί, από τα τέλη του 1979, όταν το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό, ( τρομάρα μας ) μέχρι σήμερα. Μάλιστα, εντός των ημερών, ο Ανδριανός ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα καταθέσει και αυτός το δικό του Νόμο για τη βία στη Βουλή για ψήφιση.

Θέλει και αυτός με τη σειρά του, να σώσει το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο.

Δηλαδή ,ο κ. Υφυπουργός φιλοδοξεί να διαλύσει τους οργανωμένους στρατούς των ΠΑΕ; Τις εγκληματικές συμμορίες, και τα ραντεβού θανάτου; Αστεία πράγματα.

Ποιος στηρίζει και χρηματοδοτεί αυτό το βρόμικο επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Το κράτος.

Ποιος χάρισε το Στάδιο Καραϊσκάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαλύοντας τον αθλητισμό στην Αττική; Το κράτος.

Από ποιόν ζητάνε οι Μελισσανίδης και Αλαφούζος χρήματα, για τα γήπεδα τους ( επιχειρήσεις ); Από το κράτος.

Ποιος λοιπόν λογικός άνθρωπος, μπορεί να πιστέψει, ότι , είναι δυνατόν αυτή η Κυβέρνηση, που έχει λεηλατήσει τη ζωή μας, είναι σε θέση να εξυγιάνει το σάπιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο;

Μόνο ο Λαός μπορεί να το κάνει αυτό αν συνειδητοποιήσει τη δύναμη του , και απαλλαγεί από το ΚΡΑΤΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend