Κοινωνία

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα από τα διαμερίσματα – κολαστήρια του κυκλώματος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της φρίκης για το κύκλωμα μαστροπείας, θύμα του οποίου είχε πέσει η 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να διαφύγει από το κολαστήριό της στην Ηλιούπολη.  Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, μαζί της διέφυγε άλλη μια κοπέλα, αλλά για την ώρα εκείνη δεν θέλει να μιλήσει.

Μετά τις πληροφορίες πως υπάρχουν άλλες 10 γυναίκες που κρατούνται από το κύκλωμα, μέλος του οποίου είναι ο 39χρονος αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη τη νεαρή στην Ηλιούπολη, μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως. Όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, απελευθερώθηκε μαζί της κι άλλη κοπέλα, η οποία όμως δεν θέλει ακόμη να μιλήσει. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14.07.2021) στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

«Η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται», τόνισε. Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του. Σημείωσε δε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Η δικηγόρος της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική εκμετάλευση της κοπέλας, είχε σπάσει το κινητό της για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της 19χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει ο,τιδήποτε».

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη «έχει κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του. Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν 10 κλεισμένες κοπέλες» είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Η κ. Λεγάκη κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Δείτε επίσης: Αντωνία Λεγάκη: Συγκλονιστική περιγραφή των γεγονότων με την 18χρονη στην Ηλιούπολη – Εκθετη η Αστυνομία (ηχητικό)

(Επισκέψεις: 2.182 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend