Κοινωνία

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – Συγκέντρωση στα δικαστήρια ενάντια στην καταστολή

Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 7) θα πραγματοποιήσουν σήμερα, στις 9 το πρωί, φοιτητές, σπουδαστές και εργαζόμενοι, δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες σπουδαστές στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της 16ης Απριλίου, όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λειτούργησε σαν ΜΑΤατζής του Τρούμαν, «υπερασπίζοντας» το άγαλμα του Αμερικανού προέδρου που έκανε εγκλήματα ενάντια στους λαούς

Οι σπουδαστές παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα, Τετάρτη, 25/4 μετά από αίτημα των συνηγόρων των σπουδαστών, για τη συγκέντρωση επιπλέον αποδεικτικού υλικού για το αναληθές και ανυπόστατο των κατηγοριών.

Στο μεταξύ, ακολούθησε η φωτογράφιση του Αμερικανού πρέσβη,  Τζέφρι Πάιατ, αγκαλιά με το άγαλμα του Τρούμαν...

Και αύριο – όπως και την επόμενη μέρα του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου  – οι δυο σπουδαστές, Στράτος Καρύδας και Κώστας Φραγκουλόπουλος θα έχουν μαζί τους φοιτητές, σπουδαστές και εργαζόμενους, οι οποίοι θα στείλουν μήνυμα ενάντια στην τρομοκρατία και την καταστολή. 

Το ΠΑΜΕ καλεί στη συγκέντρωση στην Ευελπίδων και σε ανακοίνωση του σημειώνει πως οι δύο νέοι «δεν είναι μόνοι τους. Εχουν μαζί τους τους φοιτητικούς συλλόγους, τα συνδικάτα. Οι άθλιες μεθοδεύσεις κυβέρνησης, δυνάμεων καταστολής δεν θα περάσουν». Κάλεσμα απευθύνει και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. 

*Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δύο συλληφθέντες. 

(Επισκέψεις: 47 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend