Χωρίς κατηγορία

Νέα εισαγγελική έρευνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Καταγγελία για βιασμό 17χρονου

Ακόμα μία καταγγελία για βιασμό από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη διερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές.

Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου αναμένεται να κληθεί από την Εισαγγελία προκειμένου να δώσει κατάθεση μετά τη νέα έρευνα που διέταξε η 19η ανακρίτρια σε βάρος του καθώς 24χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βιάστηκε πριν από επτά χρόνια από τον καλλιτέχνη όταν το φερόμενο θύμα ήταν 17 ετών.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για δύο βιασμούς ενώ αυτή είναι η τρίτη περίπτωση που εξετάζεται από τις αρχές.

Η κατάθεση του 24χρονου διαβιβάστηκε από τη δικαστική λειτουργό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να διερευνηθεί και αμέσως, με εντολή της Προϊσταμένης Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με ερευνώμενο αδίκημα τον βιασμό.

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος θα καλέσει σε κατάθεση τον 24χρονο καταγγέλλοντα, ώστε να διακριβωθεί η βασιμότητα των όσων υποστηρίζει.

 

(Επισκέψεις: 248 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend